Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dizi/Film Karakteri Babanızın Ruh İkizi?

Hangi Dizi/Film Karakteri Babanızın Ruh İkizi?

Jolly Tur
09.06.2014 - 13:39 Son Güncelleme: 10.06.2014 - 16:46

Kendine has özellikleriyle babanızın ruh ikizi kim; test edin, öğrenin!

1. Öncelikle... Hangi gif babanızı anlatır?

2. Armudun dibine düştüğünü kanıtlayan baba ve oğullarından birini seçin!

3. Babanı en çok ne kızdırır?

4. Peki o kızınca sen ne yaparsın?

5. Baban seni hangi sıfatla sever?

6. Babanızla aşağıdaki filmlerden hangisi izleyebilirsiniz?

7. Babanızla hangi oyun daha eğlenceli oynanır?

8. Babana göre sen saat kaçta evde olmalısın?

9. Senin baban hangisini dinler?

10. Alkol aldınız ve babanıza çaktırmamanız gerekiyor. Ne yaparsınız?

Katılmak İçin Tıklayın!

"Godfather - Don Vito Corleone" çıktı!

"Godfather - Don Vito Corleone" çıktı!

Sizin babanız, babaların babası. Şu dünya üzerine sizin babanız kadar otoriter, karizmatik ve lider ruhlu birisi gelmiş midir, merak konusu doğrusu. Adaletlidir, yumuşak huyludur ve şefkat de son noktadır. Ama bu özellikleri sadece ailesine gösterir. Dışarıya, özellikle düşmanlarınıza karşı tarihin gelmiş geçmiş en sert adamı.

"Darth Vader - Anakin Skywalker" çıktı!

"Darth Vader - Anakin Skywalker" çıktı!

Dünyanın en sert babası, kuvvetle muhtemel sizin babanız. Masaya vurdu mu masa falan kalmaz ortada. Dediği dedik, çaldığı düdüktür; en sinirlendiği şeyse sözünün tutulmaması. Ancak basitçe tüm bu gaddarlık maskesinin altında altın gibi bir kalp olduğunu bir siz biliyorsunuz. Ufacık jestleri vardır, ama böyle küçücük: Dikkatli bakmayan göremez açıkçası. Zaten bu kadar sert olması hep sizin iyiliğiniz için; dünya kötü/ may the force be with you!

"Tywin Lannister" çıktı!

"Tywin Lannister" çıktı!

Ooo! Gerçekten sizin işiniz zor; çünkü dünyanın en zeki babasına sahipsiniz. Onu kandırmak mı? Komik olmayın lütfen! Mesela bugün kalacağın 'Pelin'lerin aslında kim olduğunu çoktan çözmüştür, sizi bundan nasıl vazgeçireceğini bile planlamıştır. Ayrıca bu zamana kadar verdiğiniz tüm kararların altında, siz her ne kadar kendi kararınız olduğunu düşünseniz bile, babanızın imzası vardır. Bu durumdan her ne kadar yakınsanız bile, içten içe size bir rahatlık veriyor. O varsa, geriye bir şey yapmaya gerek kalmıyor çünkü!

"Fiko - Süper Baba" çıktı!

"Fiko - Süper Baba" çıktı!

Sizin babanız süper baba. 24 bin alemin en harika babasına sahipsiniz ve bundan gurur duyuyorsunuz. Sanki o olmasa, her şey sarpa saracak: Hem anne, hem baba, hem arkadaş, hem sırdaş, hem yoldaş. Her şey kısaca. Ancak tersinin pis olduğunu siz biliyorsunuz. Onun da belli başlı kuralları ve prensipleri var ve bu kurallar çiğnenmezse alemlerin en harika, en süper babasıyla bin yıl mutlu mesut yaşarsınız! Bunu da biliyorsunuz.

"Hulusi Kentmen" çıktı!

"Hulusi Kentmen" çıktı!

Öncelikle şunu söyleyebiliriz ki, dünyanın en tonton, en şeker babasına sahipsiniz ve de bu yönden çok şanslısınız. Çünkü onu nasıl idare edebileceğinizi çok ama çok iyi biliyorsunuz. Babanızın tepesinin tasını attıran birkaç şey vardır; bu notalara basmadığınız sürece, hiç sıkıntı yok. Aslında bassanız da bir şey fark etmez, çünkü sizin ufak bir gülüşünüze ya da tatlı bir öpücüğünüze şekerden kalbi erir, dayanamaz affeder!

"Walter White" çıktı!

"Walter White" çıktı!

Açıkçası çok gizemli bir babaya sahipsiniz. Kafasında hangi tilkilerin dolaştığını tahmin etmek müneccimlikte doktora gerektirir. Bunu yapmasındaki sebep, sizin kafanızı bi' ton şeyle uğraştırmamak istemesi. Yoksa derdi dağlardan büyük hiç şüphesiz. Bunun yanında sizin babanız cesur. Sizin için yapamayacağı şey neredeyse yok gibi. Hatta sırf sizin için tehlikelerin içine hiç gözünü kırpmadan atlar. Pardon sizin babanız tehlikede olamaz; olsa olsa tehlikenin kendisi olur ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
29
18
13
5
4
4