Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dizi Dünyasına Aitsiniz?

etiket Hangi Dizi Dünyasına Aitsiniz?

diazepam
12.06.2014 - 13:28 Son Güncelleme: 12.06.2014 - 13:40

Aslında hangi dizinin dünyasında, belki hangi dizi karakterleri ile bir arada yaşamanız gerektiğini hiç hayal ettiniz mi? İşte size bir fırsat!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir üçleme seçiniz

2. Sizce özel yeteneğiniz nedir?

3. Hangi dönemde yaşamalıydınız?

4. Sizi en çok hangisi sinirlendiriyor?

5. En çok sevdiğiniz masal hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki durumların hangisinden kesinlikle kurtulabilirsiniz?

7. Aşağıdakilerden hangisi sizin için kesinlikle vazgeçilmez?

8. Bir hayvan seçin

9. Günümüz dünyasının en büyük problemi sizce hangisi

10. Şu an nerede olmak isterdiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz "Game Of Thrones" dünyasına aitsiniz!

Siz "Game Of Thrones" dünyasına aitsiniz!

Siz Westeros'un göz alabildiğince uzanan bozkırlarında, çayırlarında koşmalısınız. Bağlı olduğunuz Hanenin onuru için savaşmalı, düşmanlarınıza tatlı gazabınızı yaşatmalısınız. Entrika, arkadan bıçaklama, mevki makam aşkı, dalavere, kumpas sizin için olağan ve yaşamın içindeki şeyler. Siz sakin bir hayat yaşayamazsınız. Adrenalin sizin kandan sonra damarlarınızda dolaşmasına ihtiyaç duyduğunuz ikinci kaynak. Kış geliyor!

Siz "How I Met Your Mother" dünyasına aitsiniz!

Siz "How I Met Your Mother" dünyasına aitsiniz!

Siz arkadaşlarınız olmadan yaşamayı hayal bile edemeyen birisiniz. Onun içindir ki siz 'Himym' dünyasında yaşamalı, vaktinizin neredeyse tamamını yakın arkadaşlarınızla geçirmelisiniz. Bardan çıkıp eve, evden iş yerine, iş yerinden nişana, nikaha... ama hep arkadaşlarınızla. Sizin can damarınız arkadaşlarınız, onlarsız olmaz!

Siz "Breaking Bad" dünyasına aitsiniz!

Siz "Breaking Bad" dünyasına aitsiniz!

Siz günün birinde köşeyi dönme hayalleri kuran birisiniz. Bu belki sizin belki de ailenizin geleceği için ama mutlaka o köşe dönülecek. Bu yolda yapılan her şey sizin için mübah. Ama değerlerinizden de taviz vermeyi düşünmüyorsunuz. Aile bağları, dostlar, yaşantınız da sizin için çok kıymetli. Para kazanma uğruna her şeyden vazgeçmeye hazır değilsiniz, bunu istemiyorsunuz da.

Siz "Bigbang Theory" dünyasına aitsiniz!

Siz "Bigbang Theory" dünyasına aitsiniz!

Siz hayatı filmlerdeki gibi yaşamak istiyorsunuz. Sürekli heyecan, sürekli macera, sürekli eğlence, sürekli hareket peşindesiniz. Bu yolda yalnız kalmayı da asla istemiyorsunuz. Bu yolculuğu da sizin gibi düşünen insanlarla beraber yapmak istiyorsunuz. Belki bugüne kadar bu isteğinizi gerçekleştiremediniz ama yol arkadaşlarınızı bulduğunuzda sizi kimse tutamaz.

Siz "Aşk-ı Memnu" dünyasına aitsiniz!

Siz "Aşk-ı Memnu" dünyasına aitsiniz!

Siz zengin, entrika dolu, gizli saklı işler peşinde bir hayatın meftunusunuz. Heyecanı, istediklerinizi böyle bir hayat içinde bulacağınızı düşünüyorsunuz. Ama unutmayın bu hayatın 'Adnan' tarafında olma ihtimaliniz de mevcut. Behlül tadını yakalamak isterken Adnan'a dönüşme ihtimalini de göz önünde bulundurun.

Siz "Leyla ile Mecnun" dünyasına aitsiniz!

Siz "Leyla ile Mecnun" dünyasına aitsiniz!

Siz aşk insanısınız ama o aşkın yollarında kavrulmak istiyorsunuz. Sizini çin mutlu sonla biten aşk aşk değil. Siz aşkı bulmak değil ona giden yolda yürümek istiyorsunuz. Onun için acı çekmek, dostlarınızla imkansız aşkınızı konuşup vakit geçirmek istiyorsunuz. Sizin için varılacak hedef değil o hedefe giderken geçtiğiniz yollar önemli. İyi yolculuklar.

Siz "Walking Dead" dünyasına aitsiniz!

Siz "Walking Dead" dünyasına aitsiniz!

Siz mücadele insanısınız. Hayattan keyif almanın, yaşadığınızı fark edebilmenin tek yolu sürekli bir mücadele, savaş içinde olmak. Bu ikili ilişkilerinizde olabilir, iş hayatında olabilir, aile yaşantınızda olabilir ama sürekli bir mücadele içinde olmalısınız. Durduğunuz an hayat sizin için biter. Koşturmalı, çalışmalı, çabalamalı ve sonuç almalısınız. Biri bitince diğeri başlamalı, durmanın, tembelliğin sizin sözlüğünüzde karşılığı yok!

Siz "Simpsons" dünyasına aitsiniz!

Siz "Simpsons" dünyasına aitsiniz!

Siz aile insanısınız. Vakit kaybetmeden evlenmeli, çocuk yapmalı, düzeninizi oturtmalısınız. Sizin için yaşamanın amacı aile sahibi olmak. Rutinlerden nefret etseniz de o rutin içerisine girmeyi gerekli görüyorsunuz. evden iş, işten eve, ara sıra arkadaşlarla, çocuklarla vakit geçirme peşindesiniz. Sizi neyin mutlu edeceğini bulmadan bu yola girmeyin. Rutin her zaman düzen demek değildir, kendinizi bu halkanın dışına çıkaracak meşgaleler bulun.

Siz "Dexter" dünyasına aitsiniz!

Siz "Dexter" dünyasına aitsiniz!

Bu dünya çok adaletsiz değil mi? Ama elinizde bunu düzeltecek araçların olmaması sizi deli ediyor. Haksızlık gördünüz mü tahammül edemiyorsunuz. Canınız sıkılıyor, hele ki bu haksızlığı giderememişseniz, bir hal çaresini bulamamışsanız kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. Ama bu kadar takıntılı olmayın, neticede yapabileceklerinizin belli olduğu bir dünyadayız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
353
172
142
123
68
60
51