Görüş Bildir
Haberler
Hangi Değerli Taş Senin Kişiliğinle Eşleşiyor?

etiket Hangi Değerli Taş Senin Kişiliğinle Eşleşiyor?

Cosmic Latte
03.04.2015 - 16:55 Son Güncelleme: 03.04.2015 - 19:16

Taşların mistik etkileri eski çağlardan beri meraklısının ilgi alanı olmuş, taşıyana liderlik katmasından iyileştirici özelliğine kadar geniş bir yelpazede çeşitli anlamlar yüklenerek, değerleri zenginleştirilmiştir.

Bakalım hangi değerli taş, senin kişiliğine en uygun olanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayatta en değer verdiğin şey nedir?

2. Çok varlıklı biri olsan, hayır işi olarak nasıl bir amaca hizmet etmek isterdin?

3. Aşağıdaki güzel sanatlardan birini seç?

4. Hoşlandığın insanda ilk baktığın şey nedir?

5. Peki sence bir ilişkinin olmazsa olmazı nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Favori rengin burada olmayabilir, sen yine de aşağıdaki 4 renkten birini seç.

7. İnsanların senin hakkındaki ilk izlenimi ne olsun istersin?

8. Hayatının geri kalanını geçirmek için aşağıdakilerden bir şehir seç?

9. Yorucu bir gün sonunda rahatlamak için ne yaparsın?

10. Son soru : Sevgilini başkasıyla yatakta bastın, ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Direnç Demek Sen Demek: Safir!

Direnç Demek Sen Demek: Safir!

Çetin ceviz diyebileceğimiz türden bir karaktere sahipsin. Zorluklara göğüs geren, ağladığını kimseye belli etmeyen, kıskanınca ve sinirlenince sadece kulakları kızaran, kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyen birisin. Cinsiyetin ne olursa olsun, cinsiyetsiz düşünebilmeyi beceriyorsun. 'Bir kadın bir olaya nasıl tepki verir, bir erkek nasıl tepki verir?' bunları önceden kestirebilen stratejik bir yapın var. Bu açıdan dünyanın en değerli taşlarından biri olan, lacivert, pembe, kırmızı, turuncu, sarı ve yeşil gibi geniş bir renk yelpazesi bulunan zengin ruhlu, sert bir Safir’sin.

Tutkun Güneşten Sıcak: Yakut!

Tutkun Güneşten Sıcak: Yakut!

“Arkadaşlarının arasında pek bir popüler bizim çocuk.” diye övünen anne-babalar vardır ya, işte onların sahip olduğu popüler çocuksun sen. Herkes bir derdi olduğunda kapını çalıyor. Ya da mutlu olduklarında ilk seninle paylaşıyorlar. Çünkü her şeyi anlayıp, analiz edebilecek kocaman bir yüreğe sahipsin. Sevgi dolu ve popüler bir insan olmana rağmen ilişkilerinde ve hayatındaki insanlara karşı seviyeli olmaya özen gösteriyorsun. Sana en yakın arkadaşım diyenlerle senin yakın arkadaş saydıkların farklı olabilir. Herkes sana güvense de, sen kimseye güvenmemeyi zor yollardan öğrenmişsin. Söylemeden geçmeyelim, aşkı tutkusuz yaşamak, senin için çayı demsiz içmek gibi bir şey. Eksik ve tatmin etmeyen. Tam bir ışıltılı yakut’sun!

İnce Zevklerin İnsanısın: Zümrüt!

İnce Zevklerin İnsanısın: Zümrüt!

Karizmatik bir kişiliğe sahipsin. Etrafındaki insanlar senin türlü türlü özelliklerine gizlice hayranlık duyuyorlar. Zengin bir entelektüellik seviyen var. Sinema, fotoğraf gibi sanatlara; eski arabalara ayrıca meraklısın. Kusurların, deli damarların elbette var, ama senin motton zaten “beni kusurlarımla sevin!”. Melankolik bir yapın olsa da, arkadaş ve aile desteğiyle pozitifleşip, başaramayacağın şey yok. Yumuşak başlı birisin, bu yüzden bazen fazla kolay üzülüyorsun, değmeyen insanlara bile. İlkbahar mevsimine düşkünsün, senin için umudu temsil ediyor. Tanrı sana kıyak geçip, cazibe vermiş. Ah, o cazibenle insanları kendine hayran bırakmayı kes bak, çok ah alırsın sevgili Zümrüt!

Keskin Zeka + Güçlü Karakter = Elmas!

Keskin Zeka + Güçlü Karakter = Elmas!

Dürüst bir kişiliğe sahipsin. Pırlanta gibi bir kalbin var! Ayrıca keskin zekalısın, bu parıltılı zekan okul yıllarında işine çok yarıyor. Hani hep çalışmadan gayet güzel notlarla geçen öğrenci vardır ya, o sensin! Kurnaz bir tarafın da var ama sadece ihtiyaç anında kullanıyorsun bu kurnazlığı.  Dışarıdan soğuk, tanıyınca sıcacık olan tipler vardır ya, 'işte dışı buz içi balım': O sensin! Genel anlamda nazik bir insansın, birileri sana ve sevdiklerine zarar vermeye kalkışmadığı sürece tabi!.. Anında sertleşip, can yakabilirsin. Sinirin de öyle saman alevine falan benzemez, yakar geçersin. Lekesiz ve göz alıcı kişiliğinle, tam evlenilecek insansın sen Elmas!

Tam Bir Kapalı Kutu: İnci!

Tam Bir Kapalı Kutu: İnci!

Cesur ama biraz da dengesiz kişiliğinle, sen tam bir İnci’sin! Duygusal açıdan zarar görmemek için hayatına fazla insan almıyorsun. Düzenli ve tertipli bir insan olmaya özen göstersen de, sosyal hayatının kalabalıklığından zaman bulamadığın için bazen etraf biraz fazla dağılabiliyor. Siyahın en çok yakıştığı insanlardan birisin ayrıca. Titizliğin ilişkilerine de yansımış durumda. Bir insanın bir şeyinden soğudun mu, seni tekrar ısıtana kadar vay onun haline! Yemeğe düşkünsün, kalbine giden yol midenden geçiyor :) Eşsiz kişiliğini kıskanıp bozmaya çalışanlar olacaktır, sen sakın değişme.

Adaletin Yılmaz Savunucusu: Ametist!

Adaletin Yılmaz Savunucusu: Ametist!

“Ama bu haksızlık!”, “Hiç adil değil!” cümleleri senin ağzından en sık dökülen cümlelerden. Çünkü sen tam bir adalet düşkünüsün. Haksızlığa gelemiyorsun. Ayrıca canlı ve atak bir kişiliğin var, etrafın sana bazen yetişmekte zorlanıyor.“Lafta kalmasın, icraat görelim!”cilerdensin. Sözlerden çok davranışlara bakarsın. Lükse düşkünsün, gösterişli şeyler giymeyi, takmayı çok seviyorsun. Çevrendekiler tarafından bolca kıskanılsan da, başarıların takdir ediliyor. Etrafında fazla olumsuz insan tutmayı sevmiyorsun, seni düşürenlere tahammülün yok. Bu yüzden hayatında hep en “gerekli” insanları tutuyorsun: Minimum insan, maximum huzur! Enerjini odakladığın kişide uyum ve denge oluşturuyorsun sevgili Ametist, adil ve asil kişiliğinden asla ödün verme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1458
996
396
122
79
64
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Atakan Gülen

Çetin ceviz diyebileceğimiz türden bir karaktere sahipsin. Zorluklara göğüs geren, ağladığını kimseye belli etmeyen, kıskanınca ve sinirlenince sadece kulakl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

inci :)

Lie

“Ama bu haksızlık!”, “Hiç adil değil!” cümleleri senin ağzından en sık dökülen cümlelerden. Çünkü sen tam bir adalet düşkünüsün. Haksızlığa gelemiyorsun. Ayr... Devamını Gör