Görüş Bildir
Haberler
Hangi Cartoon Network Çizgi Filmisin?

etiket Hangi Cartoon Network Çizgi Filmisin?

Nsycl
19.11.2016 - 21:11

Hepsi birbirinden mükemmel dünyalara ve mizah anlayışına sahip Cartoon Network çizgi filmleri için sana bir test hazırladık! Hazırsan hemen başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ailen seni tek bir kelime ile tanımlayacak olsa bu sence ne olurdu? (Aile bakış açısı önemli)

2. Bir animasyon seçmeni istiyoruz şimdi de!

3. Yeni insanlara açık mısın peki?

4. Aralarından en sevdiğin film türü ne peki?

5. Bugün sevgililer günü olsa planın ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatını anlatan bir kitabın adı ne olabilir?

7. Klasik Looney Tunes karakterlerinden birini seçmeni istiyoruz şimdi de!

8. Son sorumuz çok net. Kaç yaşında olduğun önemli değil, hala çizgi film izliyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Adventure Time" çıktı!

"Adventure Time" çıktı!

Kıyamet sonrası Dünya'da yaşayan son insanla bir köpeğin hikayelerini anlatan bu çizgi filmin en önemli özelliği yaratıcı dünyası olsa gerek. E bu da gösteriyor ki senin hayalperest ve inanılmaz yaratıcı bir beynin var. Olaylara herkesin bakış açısından farklı bir taraftan baktığın için işleri çözüş tarzında her zaman farklı oluyor. Önemli olan çözmen değil mi zaten?

"Sürekli Dizi" çıktı!

"Sürekli Dizi" çıktı!

Mordecai adında bir karga ile Rigby adındaki bir rakunun maceralarını konu alan bu absürt çizgi dizi her yaştan insanı kendine hayran bıraktı. Senin de zeki ve ince mizah anlayışına uygun olan da bu şovdu zaten! Arkadaşlarınla başına iş açmak ardından onları bir şekilde çözmek en büyük hobilerinden olabilir mi acaba?

"Gumball" çıktı!

"Gumball" çıktı!

Fazlasıyla anlayışlı, hayatı tiye alan bir karakterin var öncelikle! Senin için en önemli olan şey aile. Onları her şeyden üstte tutuyorsun çünkü aile bireylerin senin en yakın arkadaşların. Eğlenmeyi ve güzel vakit geçirmeyi sana sormak lazım.

"Kafadar Ayılar" çıktı!

"Kafadar Ayılar" çıktı!

Birbirinden farklı 3 karakterin mükemmel dostluğunu konu alan bu dizide sen kendini hangisine daha yakın hissediyorsun bilmiyoruz ama üçünün de en büyük özelliklerinden biri problemlerini bir şekilde çözebiliyor olmaları bizce. Sen de biraz onlar gibi kaygısız, kendini rahatlatmayı bilen bir karaktersin. Önce sağlık gerisi hallolur demek ne kadar yanlış olabilir ki?

"Kral Şakir" çıktı!

"Kral Şakir" çıktı!

Gurur kaynağımız Kral Şakir karakterleriyle, dünyasıyla ve hepimizden bir parça olmasıyla kendini çok sevdirdi! Sen de kendini kabullenmiş, kendi ülkeni yansıtan şeylere daha çok seven bir tipsin! Ailenle ve arkadaşlarınla çok doğal bir ilişkin var ve bu da seni her zaman pozitif bir karakter kılıyor!

"Uncle Grandpa" çıktı!

"Uncle Grandpa" çıktı!

Belki de yayınlanan en absürt, en gerçek dışı çizgi film olan Uncle Grandpa kesinlikle yaratıcı bir beynin yansıması olmalı! Sana 'Uncle Grandpa' çıktı çünkü absürtlük senin kanında var! İnsanlarla ilişkilerinden, hayata bakış açına kadar her konuda beyninin çok farklı çalıştığı belli.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2750
1452
1098
453
302
197
172
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Belphegor

Kafadar Ayılar,Gumball,Regular Show,Adventure Time,FlapJack,İnek ve Tavuk,Cesur Korkak Köpek,Uncle Grandpa vs.bunlar bildiğin yetişkin çizgi dizisi olm.Bir ç... Devamını Gör

TheJunior

Aynen ya.Özellikle de Gumball,Regular Show,Adventure Time ve Uncle Grandpa:D

Sam

Jack the dog and Finn the human, the fun will never end İt's Adventure Time !

Barış Mert

Gurur kaynağımız Kral Şakir karakterleriyle, dünyasıyla ve hepimizden bir parça olmasıyla kendini çok sevdirdi! Sen de kendini kabullenmiş, kendi ülkeni yans... Devamını Gör