Görüş Bildir
Haberler
Hangi Canavarsın?

etiket Hangi Canavarsın?

Osman Avcı
30.09.2014 - 18:18 Son Güncelleme: 02.10.2014 - 14:18

Onedio ilginçlikler kuşağı gururla sunar! Canavar olsaydın, nasıl bir şey olurdun hiç düşündün mü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şununla başlayalım: Kendini en rahat hissettiğin yer?

2. Silahını seç!

3. Yiyecek bir şey seç!

4. Bir spor hareketi seç!

5. Kahveni nasıl alırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıra çok klasik bir soruda... Boş zamanlarında ne yaparsın?

7. Ruhun hangi mesleğe daha yakın?

8. Son soru: Seninle alakalı korku filmi çekilecek. Peki hangi Hollywood starı seni oynasın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Frankenstein'ın Canavarı" çıktı!

"Frankenstein'ın Canavarı" çıktı!

Öncelikle senin üstüne çok oyun oynanıyor. Bir rahat bırakmadılar gitti. Sen üstünde deney yapılacak insan değilsin! Kimsenin senin genetiğini değiştirmeye hakkı yok. Bunun yanında dışarıdan bakıldığında, başkalarına korkutucu gelebilirsin; ancak seni bilenler bunun aksini söyleyecektir: Yardım ve iyilikseversin; ince bir ruha da sahipsin! Ancak bunu anlayacak durumları yok onların: Nato kafa, nato mermer bir nevi!

"Gulyabani" çıktı!

"Gulyabani" çıktı!

Sen tamamen bizden birisin. Mütevazisin, alçak gönüllüsün, şovu sevmezsin, ancak bunların ötesinde, içten içe oldukça kendine güvenen birisin. Evet, seni görenlere ilk başta farklı gelebilirsin: Konuşmandan, tavırlarından biraz ürkebilirler; fakat alışılınca vazgeçilemiyorsun. Ayrıca bir sende sen var, senden içeru: Ki o da kahyaymış filmin sonunda öğrendik :)

"Tazmanya Canavarı" çıktı!

"Tazmanya Canavarı" çıktı!

Bitmek bilmeyen bir enerji + doyumsuz bir açlık + kıvrak hareketler + cool bir tarz = SEN. Yemek yemeyi çok seviyorsun. Mesela insanlar gece acıkır ve dolaba seğirtir. Kimisi bir meyve, kimisi akşamdan kalan bir börek parçası, kimisi çikolata, kimisi de süt içer. Sense komple DOLABI :) Dedik ya doyumsuzsun. Buna rağmen gram kilo almazsın. Nedeni hareketli olman. Yani, metobolizman Formula 1 arabalarının motoru gibi maaşallah. Bu hayatta tek bir motton var son olarak: 'hebelee hübelee bobele!

"Van Gölü Canavarı" çıktı!

"Van Gölü Canavarı" çıktı!

Sen oldukça gizemli bir yaratıksın, var mısın yok musun, çok büyük muamma. İnsanlara yüzünü pek göstermiyor, suratına alışılmasından, onun eskimesinden korkuyorsun. Kıymetlisin bu yüzden. Bu sebepten sana canavarların Tarkan'ı demek yanlış olmaz. Bunun yanında derinlerin insanısın, yüzeyde seni tatmin edecek hiçbir şey yok!

Tövbe Estağfurullah: "Üç Harfli" çıktı!

Tövbe Estağfurullah: "Üç Harfli" çıktı!

Bismillahirahmanirahim! Senin kadar ürkütücü, senin kadar tüyler ürperten, senin kadar geceleri korkundan uyutmayan bir varlık yok. Normal zamanlarda iyi bir arkadaşımızsın; kendi halindesin ve sade bir hayat yaşıyorsun. Ancak sinirlendiğin zamanlar: 'Tövbe Estağfurullah', evlerden ırak. Musallat olduğun kişiye vay ki ne vay! Ama insanlar da seninle uğraşmadan edemiyor, bir dirlik vermiyor, onlara müstehak!

"White Walker" çıktı!

"White Walker" çıktı!

Buzzz gibi bir insansın öncelikle. Soğuk tavırlarından dolayı, hiç kimseyi yanına yaklaştırmazsın. Kibirlisin ve insanlara da tepeden bakıyorsun. Çünkü kendini herkesten üstün görüyorsun, haklı olabilirsin de. Mesela derini ateşin yakmadığı gibi, kılıçlar da sana sökmez! Düşene vurmaz, aman diyene kılıç kaldırmazsın da. Kısaca 100 ak gezen, 10.000 Westeroslu'yu yok eder!

"Vampir" çıktı!

"Vampir" çıktı!

Sen çok karmaşık bir insansın, çözebilene aşk olsun! İnsan gibisin, aşık olabiliyorsun -hem de ne aşk-, üzülebiliyorsun ve merhamet edebiliyorsun. Ama yeme içme alışkanlığın asla bizden değil. Yakışıklılığına/güzelliğine söyleyecek söz yok. Çekicilik dendiği zamansa, akla ilk sen gelirsin. Tehlikelisin de. Ne yapacağını, bir sonraki hamleni kestirmekse çok zor. İnsanlara çekici gelmenin nedeni bundandır belki de. Sarımsaklar senden uzak olsun, kazıklarınsa Allah bin belasını versin!

"Uçan Spagetti Canavarı" çıktı!

"Uçan Spagetti Canavarı" çıktı!

Seni tanımlayan tek şey, makarna. Makarna olduğun zamanlarda bile hunharca makarna diyorsun. Makarnalık sende bir oluş, adeta bir varoluş. Ayrıca makarnanın makarna olduğu zamanlarda bile makarnasın ve sorunlara getirdiğin tek çözüm: Makarna! Kısaca makarna! Bir daha makarna ve dahi makarna. Makarna ulan! RAMEN!

"Kurt Adam" çıktı!

"Kurt Adam" çıktı!

İki dünya arasında sıkışmış, vahşi ve vahşi olduğu kadar da tehlikeli bir yaratıksın. Ancak senin bu tehliken, sadece düşmanlarına karşıdır. Yoksa sevdiklerine karşı aşırı korumacı birisin. Savaşçısın ayrıca da. Düştüğün yerden kalkmasını iyi bilirsin. Adalet duygun da çok gelişmiş, haksızlığa asla gelemiyor, haksızlık yapanları afiyetle mideye indirmeyi kendine görev sayıyorsun!

"Karabasan" çıktı!

"Karabasan" çıktı!

Senin gündüzle hiç mi hiç alakan yok; senin işin gecelerle. Herkesin yattığı saat, senin en aktif olduğun saatlerdir. Geceleri kafan daha iyi çalışıyor çünkü, bir de gündüzlerin telaşesi yoktur gecelerde. Alsınlar gündüzleri senden, versinler kara geceleri, kabul edersin yani. Bunun yanında düşmanlarına karşı tam bir kabussun. Gece onların üstüne çöker, uykularını da felç edersin. Senin tarzın bu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1021
569
353
288
198
158
133
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

"Kurt Adam" :)

Reaper Night

Vampir çıktı. Ohh bee.

Huseyn Aliyev

Tövbe Estağfurullah: "Üç Harfli" çıktı! Tövbe Estağfurullah: "Üç Harfli" çıktı! Bismillahirahmanirahim! Senin kadar ürkütücü, senin kadar tüyler ürperten... Devamını Gör