Görüş Bildir
Haberler
Hangi Çağan Irmak Filmi Senin Hayatını Anlatıyor?

etiket Hangi Çağan Irmak Filmi Senin Hayatını Anlatıyor?

Magarica
12.11.2015 - 15:16

Çağan Irmak filmleri 2000'lere damgasını vuran filmler oldu hep. Kimimiz kendimizi, kimimiz babamızı, kimimiz çocukluğumuzu izledik. Peki, bu unutulmaz filmlerin hangisi senin hayatını anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce, çocukluğunla ilgili birkaç sorumuz olacak. Nerede büyüdün?

1. Önce, çocukluğunla ilgili birkaç sorumuz olacak. Nerede büyüdün?

2. Peki, çocukluğuna dair hafızana en çok kazınan şey hangisi?

3. Tamam, şimdi de hayatındaki en büyük tartışmayı kiminle yaşadın?

4. Büyük aile tablosunu al önüne, senin kahramanın kim?

5. Kitaplarında kendini en çok bulduğun yazar hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz düşün bakalım, hangisi senin için daha önemli?

6. Biraz düşün bakalım, hangisi senin için daha önemli?

7. Şimdi de Yeşilçam'a gidelim. Senin hayatının başrolüne hangi oyuncu yakışır?

8. Şimdi de bize hayatının resmini seçebilir misin Abidin?

9. Son olarak hayatının repliğini seç de bitirelim...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Unutursam Fısılda"

"Unutursam Fısılda"

Sen hayatı dilediğince yaşamayı bilen o özenilesi insanlardansın. Hep iyi şeyler için yaşamış, hayatı hep iyi yönleriyle görmeyi seçmişsin. Hayatında pek çok insana ağır gelecek şeyler de olmuş, ancak sen kötüleri değil iyileri anlatmayı seçmişsin. Dönüp baktığında keşke yapmasaydım dediğin şeyler de olmuş elbette, ama bu senin hayatın tadına vara vara yaşamana engel olmamış. Böyle devam et, iyi günleri hatırlayıp kötüleri olabildiğince zihninden uzak tutmak sana yaşamak için gücü verecektir...

"Babam ve Oğlum"

"Babam ve Oğlum"

Sen idealleri uğruna yaşamayı tercih eden, gerekirse ailesine bile sonuna kadar karşı duran o güçlü hayatın baş rolü gibisin. Terazinin bir kesesine aileni bir kesesine özgürlüğü koysalar, sende özgürlük ağırlık basar. Ucunda ne olursa olsun özgürlüğünden vazgeçmemişsin, geçme de zaten. Ama hayatı seninle beraber yaşayanları da çok kırıp dökmeden bu özgürlüğe kavuşmanın bir yolu vardır. Sonra pişman olmamak için, o yolu bulmakta fayda var, bizden söylemesi...

"Issız Adam"

"Issız Adam"

Sen hayatı aşk için yaşayanlardansın. Ama hayatının orta yerinde 'aldatma' kelimesi duruyor sanki. Sen aldatan mısın yoksa aldatılan mı bilmiyoruz, ama hayatının aşkını bulduğunda ellerinin arasından kayıp gitmesini istemiyorsan, dürüst olmayı da affetmeyi de aynı dengede tutmayı bilmen gerek.

"Dedemin İnsanları"

"Dedemin İnsanları"

Sen o mutlu çocukluğun içinden gelen, zorlukların üstesinden ailendeki kahramanınla çıkmayı başaran tatlı insansın. Senin kahramanın da deden mi bilmiyoruz ama, sana kim olduğunun değil insan olduğunun önemini anlatan kocaman biri varmış. Bu da sana gururlu ve güçlü olmayı öğretmiş. Başına ne gelirse gelsin, sen kendi başına çözebiliyorsun. Ama unutma, derdini paylaşmak da bir erdem. Bu kadar tek başına mücadele etme, seni sevenlerin de sana yardım etmesine izin ver. Hayat her haliyle beraber daha güzel!

"Mustafa Hakkında Her Şey"

"Mustafa Hakkında Her Şey"

Senin hayatın, kötü gerçekleri gizleyerek geçmiş. Hayatta iyi olması gereken şeyler için öyle bir uğraşmışsın ki, kötüleri hep gizlemişsin içinde. Gururdan mı yoksa mükemmellik arzusundan mı bilmiyoruz, ama hep en iyiye oynamışsın. Hayatı biraz akışına bırakırsan, yaşadığın kötü şeylerin de aslında bu hayatın bir parçası olduğunu kabullenebilirsin.

"Ulak"

"Ulak"

Sen hikayelerle büyümüş, hayallere sarılmışsın. Çocukluğun kirli hallerini bile o hayallerle örtmeyi başarmışsın. Hala da hayaller senin tutunduğun en büyük dal. Etrafındakiler senin tarafından hayata bakmayı pek de bilmiyor, ama bu senin için önemli değil. Sen gerçekleşmesini arzuladığın şey için bir ömür bile verebilirsin. Zaten, kötülüklerin üstesinden gelmek de böyle daha kolay değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
473
335
123
32
28
20
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Instagram Kafesi

Benim hayatımı ancak ayna yansıtır çünkü benimki gibi başka bir hayat olduğunu düşünmüyorum. Saygılar...

Pasif Kullanıcı

"Unutursam Fısılda" "Unutursam Fısılda" Sen hayatı dilediğince yaşamayı bilen o özenilesi insanlardansın. Hep iyi şeyler için yaşamış, hayatı hep iyi yön... Devamını Gör

Arwen

"Unutursam Fısılda"