Görüş Bildir
Haberler
HANGİ BURÇ? HANGİ ERKEK? HANGİ POZİSYON?

HANGİ BURÇ? HANGİ ERKEK? HANGİ POZİSYON?

Erkek Paketi
27.05.2015 - 18:48 Son Güncelleme: 01.07.2015 - 18:26

Erkekpaketi.com olarak sizlere yine eşsiz bir bilgi sunuyoruz. Gece gündüz demedik, araştırdık, bulduk. Hiç vakit kaybetmeden bu bilgileri kullanın deriz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- KOÇ

Koç burçları agresif ve sert olarak tanınır ve hızlı seks yapmalarıyla bilinirler. Resimdeki gibi bir pozisyonla ona meydan okuyabilir, tempoyu siz ayarlayabilirsiniz. Bunu sevecektir.

2- BOĞA

Boğa erkeği şehvetli olup yavaş seksten hoşlanır. Misyoner pozisyonunu deneyebilirsiniz. Böylece kontrolü kendi elinde tutabilir.

3- İKİZLER

Bu burcun erkeklerine hız ve pratikliğin efendileri diyebiliriz. Ayakta, arkanız ona dönük ve sizi duvara yaslamasına izin vereceğiniz pozisyonu deneyebilirsiniz.

4- YENGEÇ

Yengeçler kararsız olup, dağınık kişilikleri vardır. Bazen duygusal bazen de serttirler. Sizin üstte olduğunuz pozisyonu deneyin.

5- ASLAN

Oldukça romantiktirler. (Saten örtü ve mumları düşünün). Kaşık pozisyonunu düşünebilir, istediğiniz rahatlıkta birbirinize dokunabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- BAŞAK

Başakların biraz temizlik takıntıları olabilir ve çok vericidirler. Sırtüstü uzanarak bacaklarınızı V şeklinde açın ve gerisini Başak erkeğinin maharetine bırakın.

7- TERAZİ

Teraziler genelde her şeyde ortalama olarak iyilerdir. Her şeye gelebilir ama tavsiye edebileceğimiz ayaktayken onun kucağında olmanızdır.

8- AKREP

Yataktaki problemlerinizin tümünü çözebilecek biri varsa o da Akrep burcu erkeğidir. Bu, onun en iyi iletişim şeklidir.

9- YAY

Bu adamlar en cesurları diyebiliriz. Toplum içinde tehlikeli yerlerde bile macera peşinde koşabilirler. Sırtınızı bir duvara vererek tek bacağınızı kaldırıp sizi arkaya doğru itmesini söyleyebilirsiniz.

10- OĞLAK

Zincirler ve kırbaçlar onu heyecanlandırır. Evet en çok sado-mazolar oğlak erkeklerinden çıkar. Doggy style deneyebilirsiniz. Ha unutmadan sevişirken ona yaramazca şeyler de söylemeyi unutmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11- KOVA

Kovalar, seks oyuncakları ve destekleyicilere meraklıdır. Eğer oyuncağınız varsa onunlayken yatakta yanınıza alsanız iyi olur.

12- BALIK

Vücut dilini okumada üstlerine yoktur. Tam olarak ne istediğinizi bilir ve onlarla seks yapmak gerçekten heyecan vericidir. Rol yapmada ve fantezi konularında da oldukça iyidir. Şekilde görüldüğü gibi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın