Görüş Bildir
Haberler
Hangi Breaking Bad Karakterisin?

etiket Hangi Breaking Bad Karakterisin?

Osman Avcı
25.05.2014 - 22:13 Son Güncelleme: 25.05.2014 - 22:14

Ne diziler gördük; ama böylesini asla! Peki sen hangi Breaking Bad karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir element seçerek başlayabilirsin!

2. Kuyruktayken birisi önüne geçerse ne yaparsın, nasıl davranırsın?

3. Peki sen nasıl bir "kötü"sün?

4. İşyerinde ya da okulda birisi seninle sürekli uğraşıyor diyelim: Eşek şakalarının da bini bir para. Ona karşı nasıl davranırdın?

5. Bir hayvan seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Depresyondasın, peki bununla nasıl başa çıkarsın?

7. Düşmana karşı kullanabileceğin bir silah seç!

8. Hangisi senin çöküşüne sebep olacak?

9. Son olarak... Bu gece bir film seyredeceksin. Peki hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Walter White" çıktı!

"Walter White" çıktı!

Sen tam tamına gerçek insansın. Gerçek insan anlatıldığı gibi her zaman doğruları yapmaz. Ama kendine has öyle bir tarzın var ki, seni gören bir daha doğruyu yapmak istemez. Ayrıca dünyanın en zeki, en plancı ademoğlu olman kuvvetle muhtemel. Ancak sana dışarıdan bakan sende hiçbir şey yok sanabilir. Böyle sanmaları da senin işine gelir pek tabii ki! Son olarak sen tehlikede değilsin asla, tehlikenin bizzatihi kendisi sensin sayın Heisenberg. 'You're goddamn right!'

"Skyler White" çıktı!

"Skyler White" çıktı!

Dünyanın en lanet insan olman olası. Olası değil; hatta öylesin. Burada bizden seni övmemizi hiç bekleme: Gerçek acıdır! Bir kere paraya gereğinden fazla tamah ediyorsun. Satıcı, ispiyoncu ve sadakatsizsin de ayrıca. Bir de öyle değilmişsin gibi görünmen yok mu, deli eder insanı. Bencilliğin ve kıskançlığınsa cabası. Yerin dibindesin kısaca. Dibe vurup yükselme gibi bir durumun da yok; çünkü hep dipte yüzüyorsun. Vurgun ye de geber inşallah!

"Walter White Jr." çıktı!

"Walter White Jr." çıktı!

Seni tanımlayan en iyi kelime: Masum. Etrafında binlerce dolap, binlerce alavere dalavere dönmesine rağmen senin dünyadan haberin yok; çünkü kötüye yormak senin hamurunda yok. En favori cümlense 'Yok ya, yapmaz o!'. Yapıyorlar ama, hem de hunharca. Başka bir dünyada, başka bir hayatta ve de başka şartlarda sen de kazananlardan olabilirsin; ama bu acımasız dünyada değil dostum. Değişmen gerek!

"Hank Schrader" çıktı!

"Hank Schrader" çıktı!

Seni anlatan en iyi kelime 'güçlü'. Yılmıyorsun asla! İnatçısın ve hep kafanın dikine gidiyorsun. Seni yolundan döndürmek, deveye hendek atlamakla eş. İyiniyetlisin, hep iyisini düşünüyorsun; ancak varoluşundan gelen şüpheciliğin defalarca bunun aksini kanıtladı: 'İnsan kötüdür'. Ayrıca çok babacan-anaç bir tavrın var. Senin yanında duran kendini güvende hisseder hiç şüphesiz. Ne oldu yine şüphelendin herhalde :)

"Gus Fring" çıktı!

"Gus Fring" çıktı!

En başta şunu söyleyelim: 'Hayat seni böyle yaptı!'. Evet suçlusun, evet kötüsün ve evet 'şeytan' deyince sen gelirsin akla, ki 'kötü' olmak bazılarının düşündüğü gibi hiç kolay bir iş değildir! Ama katillerin de katil olmak için çok haklı sebepleri vardır. Sen de feleğin çemberinden en az 1000 kere geçtiğin için bu duruma geldin. Aslında kibarsın, entelektüelsin ve iyi kalplisin. Ancak bu hayatta kalabilmek için tırnaklarını çıkartman gerekiyor... Sen sadece bunları kabul edebilecek kadar gerçekçisin.

"Jesse Pinkman" çıktı Bitch!

"Jesse Pinkman" çıktı Bitch!

Her ne kadar vurdumduymaz ya da umursamaz gibi gözüksen de içten içe yaşadığın öyle bir melankoli, öyle bir duygusallık var ki sorma gitsin. Hatta seni tanıyanlar, sana rahatlıkla 'Duygusallıkta dünya markası' der. Dış etkenlere oldukça açıksın. Bu yüzden en ufacık bir olayda bile çok kolay bir şekilde dağılabiliyorsun. Ancak çok da kolay kendini toplayabiliyorsun. Bu kötülükler canına tak etti, ama bundan da okkalı bir küfürle sıyrılabiliyorsun. 'Bitch'se en sevdiğin kelime. Çünkü tanıdığın herkes 'Bitch yoo!' :)

"Mike Ehrmantraut" çıktı!

Profesyonel kelimesinin TDK sözlükteki karşılığısın -net-. Seni bir işte istihdam eden patron dünyanın en şanslı insanıdır: İşkoliksin yani. Ayrıca temkinli hareket etmek, sen demektir bir nevi. Bir işe başlarken kılı kırk yararsın, en incesine kadar düşünürsün. Ayrıntıcı olduğunu hiç söylemeye bile gerek yok. Tek eksiğin insanlara fazlasıyla güvenmek. İnsanlara arkanı dönmemeyi öğrenebilirsen daha çok yaşarsın bay/bayan prof. dr. :)

"Saul Goodman" çıktı!

"Saul Goodman" çıktı!

Senin kadar renkli bir karakter yeryüzüne gelmiş mi, bi' bakmak lazım. Hayata renk skalasındaki tüm renklerden bakmayı biliyorsun ve tam bir eğlence bombasısın. Espritüelsin ayrıca da. Senin yanında eğlenmeyen ve senin esprine gülmeyen insan, zaten olmamış demektir. Bu yüzden gergin insanların yanında asla yapamıyorsun. Ayrıca senin kadar çevresi geniş bir insan daha yok. Tanıdığının tanıdığının tanıdığını bile tanırsın. Bu tanıdıkları da kendine saklamıyorsun asla, yardıma ihtiyacı olana açıyorsun. Kısaca bir kurtarıcı olarak: 'Better Call Saul!' :)

"Hector Salamanca" çıktı!

"Hector Salamanca" çıktı!

Sen tam bir sinir küpüsün. Sinirli insanlara hep 'Saman alevi gibi parlar, sonra hemen söner' derler. Heh, işte senin bununla hiç mi alakan yok: Hep sinir, hep asabiyet... Kindarlığın ise boyundan büyük. İntikamınısa er-geç alırsın. Senin için intikam soğuk da yenir, sıcak da, intikam olsun da...Bu yüzden sana yanlış yapanın vay haline. Çanlar onun için çalıyor demektir: DİNG DİNG DİNG!!! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
253
92
47
30
22
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
AllisonWinner

Jesse istiyodum o olmazsa Walter çıksın diyodum hadi o da olmazsa Walter Jr çıksın bari diyodum çıka çıka Gus Fring çıktı ve hiç sevmediğim bi karakter lanet... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Walter White Jr. :D