Görüş Bildir
Haberler
Hangi Brad Pitt Karakteriyle Sevgili Olmalısın?

etiket Hangi Brad Pitt Karakteriyle Sevgili Olmalısın?

Uzun kariyeri efsane filmlerle dolu, adeta yakışıklılık ölçü birimi olan Brad Pitt'in hayat verdiği hangi karakter senin sevgilin olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sana göre sonbaharı en çekilir kılan şey ne?

2. Sence bir filmi izlemek için en iyi ortam hangisi?

3. Sence Brad Pitt bu güzel Hollywood yıldızlarından hangisiyle daha çok yakışıyordu?

4. En son ne zaman birine 'beyaz yalan' söyledin?

5. Bu durumların hangisi daha sinir bozucu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geldik son soruya. En iyi arkadaşınla nereden tanışıyorsunuz?

Tyler Durden!

Tyler Durden!

Verdiğin yanıtlara göre sen Fight Club'ın acayip karakteri Tyler Durden'la sevgili olmalısın. Çünkü şu dünyada en çok çektiğin şey sıkıcı insanlar ve onların sıkıcı programları. Senin sevgilin sana olağanın dışında, rutinlerden sıyrılmış şeyler vermeli. Sürekli bir yerlerde aksiyon aramalı. Enerjik olmalı, asla sahip olduğuyla yetinmemeli, sürekli daha iyisini istemeli. Sen böylesini hak ediyorsun.

Achilles!

Achilles!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevgilin mitolojik kahraman Achilles gibi olmalı. Bir ilişkide cesarete çok önem veriyorsun ve sevgilinin beyaz atlı prens gibi her an seni kurtarabilecek güçte olması hoşuna gidiyor. Eğer sevgilin de senin gibi gözü karaysa onunla her yere gidersin. Sevgilin seni koruduğu, kolladığı gibi her yerde ilişkiniz için de savaşmalı. Sizden rahatsız olanlara pabuç bırakmamalı.

Mickey!

Mickey!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevgilin Snatch filminin efsane boksörü Mickey olmalı. Arkadaş çevrende deli dolu, dobra, söylediğinden çekinmeyen insanlar olmasını istiyorsun. Hele ilişkilerinde bunun fazlasını bekliyor, fazla entrikaya, taktiğe, çeşitli oyunlara gelemiyorsun. Sevgilin açık ve sözünü sakınmayan biri olsun istiyorsun. Çünkü bu tip bir sevgilinin daha duygusal olduğundan, ilişkinizin daha renkli geçeceğinden eminsin.

Benjamin Button!

Benjamin Button!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevgilin Benjamin Button olmalı. Güzelliğin, tarzın, giyimin gelici geçici olduğuna inanıyorsun. Senin için bir ilişkiyi ilişki yapan fedakarlık ve o ilişki için verilen mücadele. Sevgilin de senin gibi özverili olmalı ve sana gösterdiği kadar ilişkinize de saygı göstermeli. Çünkü şunu biliyorsun ki; sevgi bir gün azalsa da saygı her zaman baki kalır.

David Mills!

David Mills!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevgilin Se7en filminin karizmatik dedektifi David Mills gibi olmalı. Nasıl görünürse görünsün, isterse dünyaları olsun zeki olmayan birine tahammülün yok. Çünkü zeki bir sevgilinin ilişkiye renk katacağını, bir sözüyle seni cezbedeceğini, kritik kararları beraber alırken kazançlı çıkacağınızı çok iyi biliyorsun. Herkes farklı şeylerden etkilenirken sen de zekadan etkileniyorsun.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
367
219
54
49
14
12
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?