Görüş Bildir
Haberler
Hangi Beddua Senin Gazabının Karşılığı?

etiket Hangi Beddua Senin Gazabının Karşılığı?

Hangi beddua sizin gazabınıza karşılık geliyor? Sizin ciğerinizi soğutacak, yüreğinize biraz olsun su serpecek o bedduayı söylüyoruz. Testi çözün ve öğrenin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sence intikam nedir?

2. Ne tür dövüş sahnelerinden hoşlanırsın?

3. Başının çaresine bakabilen biri misin?

4. Manyağın biri bu küçük ayıcığı ailesinden ayırıp bu eve kapatmış. Sence ne yapmalı?

5. Bu kazayı izlerken ne düşündün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kocası Jay Z'nin Beyonce'yi aldatması hakkında ne düşünüyorsun?

7. Son olarak Jay Z'nin Beyonce'yi aldattığı söylenen Rita Ora hakkında ne düşünüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Elin kuru götün yaş kalasın!

Elin kuru götün yaş kalasın!

Dostum sen nasıl bir manyaksın? İnsanlar ne yaptı da senin bu gazabına uğradı? Böyle pis beddua edilir mi? Allah düşmanlarına yardım etsin. Bedduan bile sinsilik hinlik dolu. Ölmesinler de sürünsünler istiyorsun. Düşmanlarının başına kötü şeyler gelirken sen köşede durup, duygularını hiç belli etmeden izleyecek olansın! Susuz kalsa bir bardak su vermezsin. Sende bu fenalık olduktan sonra bedduaya da kalmaz senin işin, kendin de halledersin!

Boku böğründen, sidiği kulağından gelesice!

Boku böğründen, sidiği kulağından gelesice!

Böyle pis bir yaratıcılık kimseye nasip olmaz. Yüreğin taş, ama oymalı taş. Beddua şeklin ve düşmanlarına temennilerin inanılmaz farklı. Hem nefret ediyor hem de aynı zamanda sanat icra ediyorsun adeta. Gazabın en şiirsel halisin. Sinemada ve televizyonda karizmatik bir kötü karakter olacaksa, bu kesinlikle senin tarzında biri olmalı. Bir de ağzın bu kadar pis olmasa! Ay resmen kabus gibi laflar ediyorsun!

Akşam tok sabah aç kalkasın!

Akşam tok sabah aç kalkasın!

Gerçekçilik akımın bedduadaki karşılığı gibisin. Bu derece hayatın içinden bir beddua olamaz. Bir insanın başına daha ne gelebilir, kim nasıl kahrolur, kime nasıl ve nereden vurulur çok iyi biliyorsun. Tek soruyla kaybedilen KPSS sınavı gibisin düşmanların için. Onlar düşse de, sen izlesen keyifle. Hayatın içinden bir düşmansın! Öngörülerin de maşallah, her şeyi önceden tahmin ediyorsun. Çok fenasın çok!

Her parçan bi gurdun ağzında kala!

Her parçan bi gurdun ağzında kala!

Kindarlıkta bir markasın. Düşmanın mahvolmadan sana huzurlu bir uyku yok. Kötü haberleri sana gelse de şöyle bir gerinip rahatlayasın!  Ciğerine buzlu çay döksek soğumaz. Ölse mezarına gidip tüküreceksin. Evlerden ırak! Rabbim şerrinden korusun! Bu testin en kindarı sensin. Sana kötülüğü dokunanın vay haline. Senin kitabında affetmek yok. Hata yapmamak var. Herkes her şeyin bedelini ödemeli!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
762
320
153
68
55
34
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çeleddin

Herkese de Elin kuru götün yaş kalasın! çıkmış nasıl bi milletiz la biz :D

Burcu İyikan

Elin kuru götün yaş kalasın! böyle beddua mı olur lan hayatım da ilk defa duydum :D :D