Görüş Bildir
Haberler
Hangi Beauty and the Beast Karakterisin?

Hangi Beauty and the Beast Karakterisin?

Zorlu Performans Sanatları Merkezi
03.10.2014 - 12:19 Son Güncelleme: 03.10.2014 - 13:35

1. Aşka bakış açın hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Sence en kötü özelliğin ne?

3. Hangi görsel sana mutluluğu ifade ediyor?

4. Bir emoji seç!

5. Nasıl insanlardan hoşlanırsın?

6. Biri sana kötü davrandığında nasıl karşılık verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Senin için bir evin olmazsa olmazı nedir?

8. Senin için yaşamın amacı nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin karakterin Belle!

Senin karakterin Belle!

Belle gibi güzellik timsalisin. Bazen alay konusu olsan bile annenle babanın zamanındaki gibi romantik bir aşkı hayal ediyorsun. Heyecanlı hayallere sahipsin ve bu hayallerde kendini harika yerlerde görüyorsun. Herkesin içinde bir iyilik olduğuna inanıyorsun. Dünyaya iyi gözlerle bakmaya devam et, bir gün mutlaka karşılığını alacaksın.

Senin karakterin Beast!

Senin karakterin Beast!

Kalbinde aşk duygusu taşımamakla lanetlenmişsin. Merak etme, bu durum geçici. Bir gün aşkı öğrendiğinde ve biri seni gerçekten sevdiğinde her şey değişecek. Bu da kaderinde olan bir şey. Birinin sevgisi bir gün seni iyileştirip değiştirecek.Şimdilik hayatını inandığın şekilde yaşamaya devam edebilirsin.

Senin karakterin Gaston!

Senin karakterin Gaston!

Dikkat çekici birisin ve güçlü bir karakterin var. Bu da biraz kendini beğenmene ve kibirli olmana neden oluyor. İsteklerine ulaşma konusunda hiçbir engel tanımıyorsun. Bu tabii ki güzel bir özellik, sadece biraz daha mütevazı olmayı öğrenmen gerekiyor. O zaman hayatın çok daha güzel olacak.

Senin karakterin Mrs Potts!

Senin karakterin Mrs Potts!

Oldukça kibar ve nazik biri olmana rağmen, duruma göre katı ve kaba bir insan olabiliyorsun. Kısacası sana nasıl davranılıyorsa, sen de öyle davranıyorsun. Önceliğin her zaman iyilikten yana ve güçlü sezgilerin seni doğru şekilde yönlendiriyor. Sevdiklerin için özel bir şeyler yapmayı çok seviyorsun.

9. Senin karakterin Lumiere!

9. Senin karakterin Lumiere!

Tam bir şıpsevdisin. Hayat dolu kişiliğini her an yansıtıyorsun ve bu konuda çok başarılısın. Flört etmek senin işin. Bu delidolu tavrın seni dışarıdan umursamaz biri gibi gösterse de; sen çevrendekilere sürekli yardım eden ve umut aşılayan bir yapıya sahipsin. Kimin başı sıkışsa sen oradasın. Bu özelliğin oldukça sempati topluyor. Bu özelliklerini korumaya devam et.

10. Senin karakterin Cogsworth!

10. Senin karakterin Cogsworth!

Daima mantığının sesinin dinleyen istikrarlı birisin.Herkesi, her şeyi sürekli kontrol etme eğilimindesin. Bunun sebebi de her şeyin sana uygun olmasını istemen. Başarı senin için çok önemli, başarıya ulaşma yolunda hırslı ve azimlisin. En yakınların bile her an rakibin olabilir.Başarıya ulaşmak için hiçbir engel tanımıyorsun. Özellikle sevdiklerine karşı biraz daha ılımlı olmanda fayda var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Senin karakterin Mrs Potts! Senin karakterin Mrs Potts! Oldukça kibar ve nazik biri olmana rağmen, duruma göre katı ve kaba bir insan olabiliyorsun. Kısa... Devamını Gör

Maestro Ego

Dikkat çekici birisin ve güçlü bir karakterin var. Bu da biraz kendini beğenmene ve kibirli olmana neden oluyor. İsteklerine ulaşma konusunda hiçbir engel ta... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Daima mantığının sesinin dinleyen istikrarlı birisin.Herkesi, her şeyi sürekli kontrol etme eğilimindesin. Bunun sebebi de her şeyin sana uygun olmasını iste... Devamını Gör