Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ayakkabı Seni Anlatıyor?

etiket Hangi Ayakkabı Seni Anlatıyor?

AbSurDMaN
23.09.2014 - 13:45 Son Güncelleme: 23.09.2014 - 14:08

Şu an ayağında olan veya birazdan giyeceğin ayakkabı belki de hiç senin tarzın değil, belki tam tersi bir şey giymeliydin çünkü seni karşılayan ayakkabı başka olabilir. Bakalım ayakkabın neymiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bağcıklı mı yoksa bağcıksız mı, onu belirleyelim.

2. Asıl sorulara başlayalım. Gençliğini hangi 10 yılda yaşamak isterdin?

3. Bugün boş günün. Nasıl değerlendirmeli?

4. Üst komşun deli gibi gürültü yapıyor, çıldırttı artık seni. N'aparsın?

5. Sence yuvarlak gözlük hangisine daha çok yakışıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bakkala çıkarken ne geçirirsin ayağına?

7. Çay içelim çay, çay güzel şey.

8. Çay diyince aklım kahvaltıya, kahvaltı diyince aklım peynire gitti. Sence hangi peynir en güzeli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin Ayakkabın Topuklu!

Senin Ayakkabın Topuklu!

Zarif ve bir o kadar da kışkırtıcı! Topuk sesin melodi gibi işliyor kulaklarımıza haberin yok. Kadın dediğin topuklu giyer düsturunu benimsemiş,  zerafet ve tatlılık arasındaki dengeyi tutturabilmeye adanmış bir hayat seninkisi. Rengarenk kişiliğin topuklularına yansısın ki etrafına daha fazla renk saçasın!

Senin Ayakkabın Sneaker!

Senin Ayakkabın Sneaker!

Hayatı dolu dolu yaşayan enerjik, sportif tipler vardır ya, bakma başka yere sen osun işte! Senin amacın sürekli pozitif ve mutlu olmak, sağ olasın ki yaydığın enerjiden çevrendeki bizler de nemalanıyoruz. Çok güzel insansın vesselam, ve bu halinle illa ki ayağında sneaker olmalı.

Senin Ayakkabın İskarpin!

Senin Ayakkabın İskarpin!

Sevdiklerini sahiplenme, babacanlık, çok hafif de maçoluk gibi özellikleri aynı potada eriterek ayakkabı yaparsak bu iskarpin olacaktır, ve senin ayağına tam oturacaktır! Rutini seviyorsun, değişikliğe pek açık değilsin ama böyle mutlusun. Sevdi mi tam seven delikanlı adamsın. Senden ilerde çok iyi baba olur bizden söylemesi.

Senin Ayakkabın Bot!

Senin Ayakkabın Bot!

Sen her dara düşen dostunun sırtını dayayabileceği bir dostsun. Yerine göre Harley Davidson, bazen Timberland, kimi zaman CAT, en olmadı UGG. Havaları geçse de bir süre daha bot kullananlardansın. Yere sağlam basan bir yapın varken bot insanı olmaman mümkün değil tabii ki. Bu aynı zamanda adımlarının olduğu kadar karakterinin de sağlam olduğunun aynası.

Senin Ayakkabın Makosen!

Senin Ayakkabın Makosen!

Senin bu sabah uyanıp evinin bahçesindeki dev aile kahvaltısına katılman ve yeğenlerinle oyun oynaman lazımdı ama hayat işte. Olsun be, belli bir klası olan ve ailende olduğu kadar arkadaşların arasında da el üstünde tutulan saygın birisin. Göz bebeklerisin hatta. Fikirlerine ve sözlerine her zaman değer verilesi, candan bir insansın.

Senin Ayakkabın Rugan!

Senin Ayakkabın Rugan!

Sen bu dünyaya şık olmak, şıklığa şıklık katmak için gelmişsin. Asil ve havalı tavrın baş döndürüyor adeta. Bir ortama girdiğinde gözler senin üzerinden alınamıyor. Tam bir rugan ayakkabı insanısın. Lakin ruganlar çabuk yıpranırlar, hayat desen zaten yıpratıcı, bu yüzden daima kendinden emin adımlar atman gerek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
691
413
374
254
161
114
97
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berfin Karal

Senin Ayakkabın Sneaker! Hayatı dolu dolu yaşayan enerjik, sportif tipler vardır ya, bakma başka yere sen osun işte! Senin amacın sürekli pozitif ... Devamını Gör

Asya

Sneaker benim herşeyiim ♥

Pasif Kullanıcı

Senin Ayakkabın Sneaker!Hayatı dolu dolu yaşayan enerjik, sportif tipler vardır ya, bakma başka yere sen osun işte! Senin amacın sürekli pozitif ve mutlu olm... Devamını Gör