Görüş Bildir
Haberler
Hangi Avengers Kahramansın?

etiket Hangi Avengers Kahramansın?

Nsycl
06.05.2016 - 18:20

Hazır bugün beklediğimiz film de vizyona girerken, sen hangi Avengers kahramanı olduğunu öğrenmek istemez misin?

Hemen teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet ilk sorumuz: Sahip olduğun en iyi özelliğin sence hangisi?

2. Peki ya en kötü?

3. Şöyle bir soruyla devam edelim.. 5 yıl önceki sana söylemek istediğin bir şey olsa ne olurdu?

4. Biraz da geçmişe gidelim. Okulda en sevdiğin ders?

5. Peki önceki soruyla bağlantılı bir soru olsun. Bir kişiyle hayatını değiş tokuş etme şansın olsa kimi isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da günümüzden. Bir cumartesi gecesi seni hangisini yaparken buluruz?

7. Aşağıdaki görsellerden birini seçmeni istesek?

8. SON SORU: Team captain America mı? Team Iron Man mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Iron Man" çıktı!

"Iron Man" çıktı!

Birçoğuna göre dahi ve yine birçoğuna göre çok antipatik bir kahraman. Olaylara çok rasyonel bakmakla birlikte asla duygularını geride bırakmayan birisin. Mükemmel sentezsin diyebiliriz! Senin hakkında kimin ne düşündüğünü umursamıyor, sadece istediğin gibi yaşıyorsun. Çünkü seni tanıyanlar biliyor ki içinde mükemmel bir insan var, ki zaten senin yanında olan insanlar sana yetiyor.

"Captain America" çıktı!

"Captain America" çıktı!

Disiplinli, eski kafalı ve bir o kadar da tatlı birisin sen. Empati yeteneğin çok çok üstün ve bu durum bazen başına iş de açıyor. Ama senin için hiç sorun yok çünkü insanlara olan yaklaşımın hep böyle olmaya devam edecek. Huzur senin için öncelikli ihtiyaçlardan. Geçmişi öğrenmeden geleceğe doğru bakamaz sözü senin için söylenmiş gibi :)

"Black Widow" çıktı!

"Black Widow" çıktı!

Kıvrak zekalı, kendi kendine her zaman yeten ve en önemlisi özgürlüğüne çook düşkün bir insansın. İnsanlar seni bazen duygusuz olarak yaftalasa da aslında kırılgan bir yapıda olduğun için biraz çekiniyorsun insanlarla yakın olmaktan. Anlaşmazlıklarda her zaman orta yolu bulmayı başaran ve insanların her zaman sırtını dayayabileceği bir insan olmak seni daha da eşsiz yapıyor!

"Ant-Man" çıktı!

"Ant-Man" çıktı!

Sen kriz anlarında hızlı düşünen ve en doğru kararı veren kişisin. Bir de üstüne çok iyi bir takım oyuncusu olduğun için grupta son kararı veren kişi hep sen oluyorsun. İyi bir lider kapasiten olsa da genellikle tercih etmediğin bir durum. Ama istesen olur yani. Ve bunların dışında anaç/babacan ve iyi bir arkadaşsın diyebiliriz. İleride çocuğun olsa, arkadaş gibi bir ebeveyn olursun öyle diyelim.

"Hulk" çıktı!

"Hulk" çıktı!

İnanılmaz bir zekan var! Çok kibarsın! Çok efendisin! Ve herkesin olduğu gibi senin de kötü bir özelliğin var. Sinirlendiğin zaman her tarafı parçalayan kocaman bir yeşil canavara dönüşüyorsun altı üstü. Nedir yani? Günlük hayatında sana bayılan insanlar öfkeli halini gördüğü zaman biraz çekinebilir ama sen de öfken üzerinde çalışıyorsundur diye tahmin ediyoruz. Daha sakin olsan tam evlenilecek adamsın be!

"Thor" çıktı!

"Thor" çıktı!

O iri, korkutucu görünüşün altında yatan dünya tatlısı insanı herkese göstermeye ne dersin? Geçmişte yaptığı hatalardan ders alan, her zaman kontrolü elinde tutan bir insansın. Bu duruşun insanlarda büyük saygı uyandırıyor ve bazen de kibirli olduğunu söylüyorlar ama aslında öyle değil. Değil mi?

"Scarlet Witch" çıktı!

"Scarlet Witch" çıktı!

Çok karmaşık, çözülmesi zor gibi görünen, ama kendini açtıkça içindeki güzellikleri insana gösteren bir insansın. İnsanlar biraz soğuk olduğunu düşünüyor olabilir ama bunu değiştirmek de senin elinde. İnsanların üzerinde bıraktığın hayranlık ve merak çok üst seviyede.

"The Vision" çıktı!

"The Vision" çıktı!

Diğer insanlardan çok farklı olduğun olaylara bakış açından belli bir kere. Her zaman çizgisini koruyan, insanlara saygısını ortaya koyan ve efendi bir kişiliksin. İnsanların sana duyduğu saygı ve minnet çok çok büyük. Çok okuyan, çok bilen ve problemi olan insanların danıştığı biri olmak keyifli olmalı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3242
1311
608
448
267
209
207
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selin Demiralp

yani tabkide TEAM İRON MAN

Yunus Sanar

Captain Amerika çıktı hepsini çok seviyorum bea