Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ağaç Senin Ruh İkizin?

Hangi Ağaç Senin Ruh İkizin?

Deniz Yolkeser
09.11.2014 - 11:34 Son Güncelleme: 09.11.2014 - 14:43

1. Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşınla buluşmayı planladığın bir akşam aile yemeğine de çağrıldın. Nasıl bir ayar çekersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Sevgilinin ailesine bir türlü kendini sevdiremedin. Nasıl bir yol izlersin?

3. Hangi dostluk?

4. Evde bir eşya bozulduğunda sen...

5. Kışa girerken sen mutlaka...

6. Yemeğe misafir var! Sen...

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. O zaman bir pizza seç!

8. Küçük bir dövme yaptıracak olsan hangisini tercih edersin?

9. Son soru: Hangisi senin için daha önemli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çınar!

Çınar!

Her şeyden önce heybetlisin. Bulunduğun yere kök salmayı, oranın ayrılmaz bir parçası olmayı çok iyi başarıyorsun. Kalıcı olmak ve çevrendeki insanların hayatlarında bir iz bırakabilmek senin en mutlu eden. Anlayışlısın, yeri geliyor gölgende dinlenilmesine izin veriyorsun, yeri geliyor her ne kadar istemesek de gövdene  aşkların kazınmasına ses çıkarmıyorsun.

Kavak!

Kavak!

Tamam biliyoruz inatçısın, en uzun sen olacaksın. İnatçılığından mıdır nedir, aynı zamanda zorsun. Çevrende senden başka dikkat çekecek, senin güzelliğini gölgeleyecek hiçbir şey istemezsin. Ama yine de vazgeçilmezsin. Tüm bu kaprislere rağmen seni seyretmek, rüzgarda çıkardığın sesleri dinlemek herkesin en büyük keyfi.

Çam!

Çam!

Soğuk, kış, yani kısaca türlü zorluklar seni yıpratamaz, sarartamaz. Sen ağır ağır büyüyorsun ama sağlam büyüyorsun. Kendini koruma yöntemin midir bilinmez ama iğnelerin var diye seni kötüleyen en büyük yanlışı yapar! Mevsime bakmadan çalışır, dallarını kuşlara en güzel yuva yaparsın.

Kiraz Ağacı!

Kiraz Ağacı!

Çevrendeki herkesin en birinci mutluluk kaynağısın. Dikkat çekicisin, sıcakkanlısın. Kimse senden çekinmez, senden korkmaz. Hele bir de çiçeklerini açtın mı tüm yeşilliğin içinde sen pembe, mor bir neşe saçarsın. Gözler hep üstünde ama bu seni kesinlikle şımartmıyor, öyle de mütevazisin.

Okaliptus!

Okaliptus!
tinypic.com

Neden genellikle tek tabancasın, biliyoruz nedenini ama söylemeye dilimiz varmıyor. Çevrende senden başka dikkat çeken hiçbir şey olmasın istiyorsun, değil mi? Bataklıksa kurutur, yeraltı suyuysa hepsini emersin! Ama sen bu durumdan şikayetçi değilsin. Olma da zaten, seni seven her şekilde seviyor!

Söğüt!

Söğüt!

Güzelliğin dillere destan, gölgen de kimler uyumadı ki! Dişe dokunur pek bir faydan yok çevrendekilere, kabul et. Kendini yoramazsın zaten, yok efendim meyve verilecekmiş, vay efendim kerestemden mobilya yapılacakmış. Senin asaletin, duruşun yeter be!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
87
59
21
14
13
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ulan ne aptal milletiz yaa. Gelip burda "Hangi ağaçsın?" testini merak edip çözüyor, altına da "Çınaaaarr<3", "yaa off Kavak Çıktım:(" falan yazıyoruz. So... Devamını Gör

Hasan Akçay

yatgın ağacı çıktı amk....