Görüş Bildir
Haberler
Hangi Acılı Yemek Senin Ruh Eşin?

Hangi Acılı Yemek Senin Ruh Eşin?

Acıfest
29.08.2016 - 11:22

Dünyanın en güzel şeyi: Acılı yemek! Peki sen hangi acılı yemeksin? Cevabı: Bu test!

1. Öncelikle kişiliğini anlamakla başlayalım? Mesela sen Türkiye’de dünyaya gelmeseydin kesin nereli olurdun?

2. Peki sen lisede şu tiplerden hangisine daha yakındın diye bir soru sorsak?

3. Pekala kendini bir hayvana benzetecek olsan, bu hangisi olurdu?

4. Değişik bir soru: Bu dünya bir iskambil destesi olsa, sen hangi kart olurdun? Yani bu hayattaki rolün hangi iskambil kartına benziyor demek istiyoruz!

5. Müziksiz test olmaz! Bir müzik festivaline gittin diyelim, o festivalde şu grup/kişilerden hangisi kesin olsun isterdin?

6. Biraz da yemek tercihlerini öğrenelim! Dürüm mü ekmek arası mı?

7. O zaman şu soru: Acıyı yemek pişerken mi atmak daha iyidir; yoksa piştikten sonra mı?

8. Son olarak: Acı sevmeyenler hakkında ne düşünüyorsun?

Tam Bir Lidersin: Çiğ Köfte!

Tam Bir Lidersin: Çiğ Köfte!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olan yemek, acıların şahı, adeta padişahı olan çiğ köfte. Çünkü sende tam bir önder, tam bir lider ruhu var. Ezelden beri baskınsındır; haşa huzurdan senin lafının üstüne laf olmaz :slightly_smiling_face: Bütün kararları sen alırsın, çünkü alabiliyorsundur. Sana muhalefet olan varsa, çıksın karşına peh peh peh!.. Bunun yanında sokak kültürüne ve dahi jargonu da her daim hakimsindir. Bunun yanında yerine göre tam bir salon beyefendisi/hanımefendisi de olabilirsin icabında. Yani herifçioğlunun marizine kayacağın anda anında zat-ı alilerini müşerref de edebilirsin. Kısaca işin belli olmaz çiğ köfte kardeş :slightly_smiling_face: Bu testi çözdüysen belli ki acıyla bir haşır neşirliğin vardır diye tahmin ediyoruz. İşte tam da bu yüzden senin ilgini çekecek bir festivalden bahsetmek istiyoruz: Acıfest! Acıfest’i gastronominin en acı hali olarak özetleyebiliriz. Hem dünyanın, hem de memleketin en acılı, en güzel yemeklerini tadabileceğin bir festival olacak. Müzik de var, sabaha kadar dans da var! Hem de Küçükçiftlikpark’ta!… Detaylar için tıkla

Gerçek Dostsun: Acı Biber Turşusu!

Gerçek Dostsun: Acı Biber Turşusu!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olan acılı yiyecek kesinlikle ve kesinlikle acı biber turşusu! Neden mi? Çünkü acı biber turşusu arkadaşlıktır, dostluktur; eğlencedir o, birlikte gülmektir! Yani senin hayatta en çok değer verdiğin şeyler. Sen gerçekten bir insanın sahip olabileceği en mükemmel dostsun: Eğlenmeye gelince dibine kadar, dayanışmaya gelince de ölene kadar gidersin! Senin için dostların ailen gibidir. Onlar olmadan bir hayatı asla düşünemezsin. Hem eğlenceyi hem de acı şeyleri sevdiğine göre sana mükemmel bir haberimiz var! En sevdiğin dostlarını da yanına alıp Küçükçiftlikpark'taki Acıfest'e gidiyorsun ve orada hem eğlencenin hem de birbirinden lezzetli acı yemeklerin keyfini çıkarıyorsun! Detayları merak ediyorsan buraya tıklaman yeterli!

Doğallık Abidesisin: Acılı Won-ton Çorbası!

Doğallık Abidesisin: Acılı Won-ton Çorbası!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olan acılı yemek Uzak Doğu'nun baş tacı olan acı mı acı acılı won-ton çorbası! Neden mi? E çok net! Bir kere doğalsın sen: Daima içinden geldiği gibi davranır, yapmacık tavırlar ve dostluklar kurmazsın. Diğer yandan inanılmaz derecede sadeliğe önem verirsin. Abartılı ve gösterişli şeylerdense daha sade, basit ama şık şeyleri tercih edersin. İşte tam da bu yüzden senin acılı lezzetin acılı won-ton çorbası! Peki bu lezzeti en güzel nerede tadabilirsin biliyor musun? Elbette Küçükçiftlikpark'taki Acıfest'te! Orada dünyanın dört bir yanından son derece acı lezzetler tadarken bir yandan da eğlencenin dibine vurabilirsin! Ayrıntılı bilgi için tıklasana!

Farklısın sen: Sushi!

Farklısın sen: Sushi!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olan acılı yemek Uzak Doğu'nun incisi olan Sushi! Ama öyle sıradan, herkesin yiyebileceği bir sushi değil: Bol wasabili, yemek için cesaret gerektiren sushi! Sen bir kere daima farklı oldun; asla kendini hiçbir kalıbın içine, hiçbir grubun içine sokamadın çünkü hepsi senin için eksikti hatta sıradandı! Konuşmalarınla, davranışlarınla adeta başka bir evrenden gelmiş gibisin sen. Dahası, son derece çağdaş ve elit tavırlarınla birleşince bu farklılığın seni gerçekten eşsiz ve hayran duyulası bir insan yapıyor. Evet evet, doğru duydun: Sen gerçekten hayran olunası bir insansın! Etrafındaki insanların bazen senin gibi olmaya çalışıp da beceremediğinin hiç farkına varmadın mı? İşte bunun sebebi hep sana hayran olmaları ama asla senin kadar farklı olamamaları! Senin ruh eşin olan bu eşsiz lezzeti tadarken bir yandan da festival havasını iliklerine kadar solumak istemez misin? Bizce istersin: İşte bu yüzden Küçükçiftlikpark'taki Acıfest'e uğramalı ve unutulmaz bir anı katmalısın hayatına! Detaylar için hemen tıkla!

Asisin sen asi: Fajita!

Asisin sen asi: Fajita!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olan acılı yemek kesinlikle ve kesinlikle fajita! Neden mi? Bir kere fajita sana özgürlüktür: Onu istediğin gibi yer, istediğin gibi lezzetlendirebilirsin! Tıpkı senin hayattan istediğin gibi yani: Tamamıyla istediğin gibi, kafana göre özgürce yaşamak! Diğer yandan fajita asiliktir: Senin zincir vurulmaz ve cesur karakterinini birebir yansımasıdır yani! Şimdi sana mükemmel bir haber verelim mi? Bu durdurulamaz özgür ve asi ruhunu mükemmel müziklerle, acı sevdalısı mideni de birbirinden güzel acı lezzetlerle doyuracak tam sana göre, kafana göre bir festival var: Acıfest! Hem de Küçükçiftlikpark'ta! Hemen şimdi detayları öğrenmek istemez misin? O zaman buraya tıkla!

Mizah Damarlarında Akıyor: Lahmacun!

Mizah Damarlarında Akıyor: Lahmacun!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olan acılı yemek yemeklerin en samimisi olan lahmacun! Neden biliyor musun? Çünkü sen de tıpkı lahmacun gibi inanılmaz samimi, içten ve bir o kadar da mütevazısın! Diğer yandan senin yanında olmak resmen bir komedi gösterisine gitmek gibi! Çünkü sendeki resmen doğal bir yetenek: İçinden geliyor mizah resmen damarlarında akıyor! Yalnız bir kötü yanın var ki o da üşengeçliğin! Her şey kendiliğinden olsun, resmen armut piş ağzıma düş yaşayayım diyorsun! Ama bu sefer üşengeçliği bırakman için sana mükemmel bir teklifimiz var! En sevdiğin dostlarını da yanına alıp Küçükçiftlikpark'taki Acıfest'e gidiyorsun ve hem birbirinden lezzetli acı yemeklerin tadına bakıyor, hem de mükemmel güzel bir gün geçiriyorsun! Ayrıntıları öğrenmek için şuraya tıklamak istemez misin?

Acıfest, yani "Gastronominin En Acı Hali" 14-16 Ekim'de Küçükçiftlik Park'ta

Acıfest, yani "Gastronominin En Acı Hali" 14-16 Ekim'de Küçükçiftlik Park'ta
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narmin

cig kofte ilk yorum

#5 te model olmasını isterdim bu arada çiğköfte çıktı

Pasif Kullanıcı

ARCTİC MONKEYS <3