Görüş Bildir
Haberler
Hande Sarıoğlu Göğüs Dekoltesine Laf Edenlere Rest Çekti: Ben Seksi Kadın Severim!

Hande Sarıoğlu Göğüs Dekoltesine Laf Edenlere Rest Çekti: Ben Seksi Kadın Severim!

Kariyerine 2011'de Ümit Erdim'le birlikte sunduğu  'Pasaport' adındaki yarışma programıyla başlayan Hande Sarıoğlu İnstagram hesabında paylaştığı oryantal videolarının ardından Habertürk'teki işinden ayrılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Uğur'un 'Pinç' programına konuk olan Sarıoğlu o videoyla ilgili ve cesur İnstagram paylaşımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Habertürk ekranlarında 'Spor Saati' programının sunuculuğunu üstlenen Hande Sarıoğlu, İnstagram hesabından paylaştığı oryantal dans yaptığı görüntülerinin ardından Habertürk ekranlarından ayrılmıştı. Şu sıra sosyal medya üzerinden spor sunuculuğunu sürdüren Sarıoğlu, Oğuzhan Uğur'un programında şok eden açıklamalara imza attı.

Hande Sarıoğlu'nun Eleştirilere Yönelik İlk Açıklamaları

Hande Sarıoğlu'nun Eleştirilere Yönelik İlk Açıklamaları

Sosyal medya üzerinden göğüslerine yönelik gelen eleştirilere: 'Ben seksiyim. Ben seksi kadın severim. Seksi kadın alerjisi olan kadınlar da var,' cevabını verdi.

"Ben Bu Memelerin Parasını Verdim."

"Ben Bu Memelerin Parasını Verdim."

'Meme dediğiniz şey; siz doğduğunuzda ananızın sizi beslediği şey aynı zamanda. Ben bu memelerin parasını verdim aldım. Ben bu memelerin parasını verdim aldım,' açıklamasıyla yeni bir tartışmanın fitilini adeta ateşledi.

Hande Sarıoğlu Kimdir?

Hande Sarıoğlu Kimdir?

Hande Sarıoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu ve 33 yaşında. 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı. 2011 yılında 'Pasaport' Adlı yarışma programını Ümit Erdim ile birlikte sundu. Ardından Fox TV'de 'Kaç Para Kaç' programını çekti. 2016 yılında da TV8'de başlayan, sunuculuğunu yaptığı 'Böyle Çok Daha Güzelsin' adlı programda Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi birlikte jüri üyeliği yaptı.

2017 Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da görev alan Sarıoğlu, son olarak  2019'dan itibaren Habertürk ekranlarına çıktı. Şimdilerde sosyal medya mecrasında program yapıyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın