Görüş Bildir
Haberler
Hande Fırat'a Ne Oldu? Hande Fırat Kimdir, Mesleği Nedir?

Hande Fırat'a Ne Oldu? Hande Fırat Kimdir, Mesleği Nedir?

Gazeteci Hande Fırat, Ankara-İstanbul yolunda ölümden döndü. Bir televizyon programına katılmak için eşi Murat Özvardar ve koruması ile birlikte Ankara’dan İstanbul’a doğru yola çıkan Hande Fırat, otobanda önünde seyreden kamyonun jantı ve tekerleğinin kopması sebebiyle kazaya karıştı. Hande Fırat’ın içindeki araç büyük hasar görürken, Hande Fırat ve yanındakiler kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Kaza haberi sonrası ‘Hande Fırat kimdir?’ sorusu gündemde geldi. İşte Hande Fırat’ın hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Fırat Ölümden Döndü

Hande Fırat Ölümden Döndü

Ankara-İstanbul yolunda kaza geçiren Hande Fırat ölümden döndü. Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, önündeki kamyonun tekerleğinin çıkması sonrasında kazaya karıştı ancak şans eseri yara almadan kurtuldu. Peki, Hande Fırat kimdir? Hande Fırat kaç yaşındadır? Hande Fırat mesleği ne? İşte internetin gündeminde Hande Fırat ile ilgili tüm bilgiler…

HANDE FIRAT KİMDİR?

Hande Fırat, 10 Eylül 1974'te Ankara'da doğdu. Ortaöğrenimini Ankara Tevfik Fikret Lisesi'nde, yükseköğrenimini ise Ankara Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü'nde tamamladı.

Hande Fırat, televizyonculuk kariyerine yükseköğrenimi devam ederken başladığı staj ile adım attı. Kanal D, NTV ve BRT'de görev aldı. Kasım 1999'da CNN Türk'te başbakanlık muhabiri olarak çalışmaya başladı. 2011'de CNN Türk'ün, 2014'te de Kanal D'nin Ankara Temsilcisi oldu.

2016 Türkiye askerî darbe girişimi sırasında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı FaceTime üzerinden CNN Türk canlı yayınına konuk etti. Erdoğan'ın halkı sokağa çıkmaya çağırmasıyla darbenin gidişatını değiştiren bu yayın, Fırat'ın başarısı olarak görüldü. Aynı yıl düzenlenen 43. Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yılın Medya Olayı' dalında ödüle layık görüldü.

Hande Fırat, darbe gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iletişime geçtiği iPhone marka telefonunu, Boğaziçi Köprüsü'nün Anadolu girişine yakın bir konumda açılan Hafıza 15 Temmuz Müzesi'nde sergilenmek üzere bağışladı. Fırat'ın telefonunun yanında da Erdoğan'ın telefonu konuldu.

Fırat, İngilizce ve Fransızca bilmektedir. 2005'te Nehir adını verdiği bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Aralık 2017'de iş adamı Murat Özvardar ile evlendi.

Resim sanatıyla da ilgilenen Hande Fırat, 10 Nisan 2019'da CerModern'de ‘Renklerdir Patlayan’ adlı bir sergi açmış ve çizdiği 60 yağlıboya tablosunu sergilemiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın