Görüş Bildir
Haberler
Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den Ayrılık Haberi! Kerem Bürsin Nereye Gidiyor?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den Ayrılık Haberi! Kerem Bürsin Nereye Gidiyor?

GNS
14.10.2021 - 20:00

Başrolünü beraber üstlendikleri Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp bir ilişkiye başlayan Kerem Bürsin ve Hande Erçel çifti dizi bittikten sonra aşklarına son hız devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde Hande Erçel Amerika’da eğitim almak istediğini söylemiş ve Kerem Bürsin de bunu desteklediğini hatta sevgilisiyle beraber Amerika’ya gidip ailesini ziyaret edeceği için hazırlıklara başladıklarını belirtmişti. İkili planlarını ertelemek zorunda kaldı. Peki, Kerem Bürsin Amerika'ya gidiyor mu? İşte Kerem Bürsin'in gidiş nedeni...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yabancı dili ve kariyeriyle de tanıdığımız oyuncu Kerem Bürsin gelen önemli bir davet ile Kanarya Adaları’na gitmeye karar verdi. Gelen davet sonrası sevgilisi Hande Erçel ile gideceği Amerika seyahatini mecburi olarak askıya almak durumunda kaldı. Bu süreçte ikili birbirinden uzak kalmak zorunda kalacak. Peki Kerem Bürsin neden Kanarya Adaları’na gidiyor? Nereden davet aldı?

Kanarya Adaları Kerem’i Bekliyor!

Kanarya Adaları Kerem’i Bekliyor!

Amerika hazırlıklarına başlamışken, İspanya'da düzenlenecek bir moda şovundan gelen davet üzerine Kanarya Adaları'na gitmeye karar veren yakışıklı oyuncu bir süre sevgilisi Erçel’den de ayrı kalacak.

Kanarya Adaları’nın en büyüğü olan Gran Canaria’nın turizm imajını güçlendirmek için düzenlenen Gran Canaria Sweem Week mayo defilesine Türk aktör Kerem Bürsin katılacak.

Gran Canaria adasının uluslararası imajını güçlendirmek için düzenlenen Gran Canaria Yüzme Haftası etkinliği 21-24 Ekim tarihleri arasında Maspalomas'taki (Gran Canaria) Expomeloneras salonunda gerçekleştirilecek.

Amerika Yolcusu Olacakken Ayrı Kalacaklar!

Amerika Yolcusu Olacakken Ayrı Kalacaklar!

Etkinliğe davet edilen Bürsin, ABD planını başka zamana erteledi. Hande Erçel'in kısa süre olsa da sevgilisinden uzak kalacağı öğrenildi. 

Oyunculuk eğitimi almak istediğini söyleyen Erçel, 'Ya Londra'ya gidiyorum ya da Amerika'ya. Şu an için net değil. Okul araştırıyoruz, bir süre sonra netleşecek, ona göre sonra söyleriz' açıklamasında bulunmuştu. Gözde aşıklar 25 Kasım'da gitmeyi planaldıkları Amerika'da kiralık ev bakmakla meşguldü ve orada toplam 3 ay kalmayı planlıyorlardı ancak işler umdukları gibi gitmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın