Görüş Bildir
Haberler
Hamzaoğlu'ndan Galatasaraylıları Kızdıracak Açıklama: "11 Puan Fark Kapanmaz"

Hamzaoğlu'ndan Galatasaraylıları Kızdıracak Açıklama: "11 Puan Fark Kapanmaz"

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Bursaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Hamza Hamzaoğlu, takımının Antalya kampında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışıyla ilgili konuşan Hamzaoğlu, 'Dışarıdan bakıldığında 11 puanlık fark kapanmayacak gibi gözüküyor. Zaten sahada oynanan oyun da fazla ümit vermiyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursaspor'a geldikten sonra Galatasaray'dan transfer yapma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını belirten tecrübeli teknik adam, 'Benim Bursaspor'a geldikten sonra, Galatasaray'dan transfer yapma, isteme gibi bir durumum olamazdı. Böyle bir durum, orada tatsızlık ve karmaşa çıkarırdı.' dedi.

'Umut ve Sabri'ye kefilim'

Umut ve Sabri'den Galatasaray'da olduğu dönemde memnun olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, 'Galatasaray'daki her oyuncuma kefilim. Umut'da, Sabri de ayrılırsa isteyebiliriz. Onuların da çalışmalarından teknik direktörlüğümde son derecede memnumdum. İkisine de kefilim. Eğer Galatasaray onlarla devam etmek istemezse, o zaman transferi düşünebiliriz. ' şeklinde konuştu.

'11 puan fark kapanmaz'

Şampiyonluk yarışıyla da ilgili konuşan başarılı teknik direktör 'Dışarıdan bakıldığında 11 puanlık fark kapanmayacak gibi gözüküyor. Zaten sahada oynanan oyun da fazla ümit vermiyor' dedi.

Sosyal medyada tepki aldı!

Hamzaoğlu'nun bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, Galatasaraylılar, eski hocalarına 11 puanlık farkın kapanamayacağı şeklindeki yorumundan dolayı ateş püskürdü. Hamzaoğlu, Umut ve Sabri'yle ilgil olumlu sözleri için de ağır şekilde eleştirildi.

'Olanlar benden kaynaklıymış gibi gösteriliyor'

Galatasaray'da olanların sorumlusu benmişim gibi gösteriliyor. Üzüldüğüm taraf Galatasaray'ın şu an yaşadığı durum bizden kaynaklanıyor gibi algı yaratılıyor. Galatasaray'daki enkazı bize yıkmaya kalkıyorlar.

'4-3 yenildiğimize hiç üzülmedim'

11. haftada bıraktık, istatistik olarak bakın Galatasaray kazanmak için her şeyi yaptı. Rize maçını 3-3 bitirebilirdik. 4-3 yenildiğimize hiç üzülmedim. Kazanmak için giderken kaybettik. Sonra 5 puan geri düştük ama rakiplerden geri değildik.

Cumhuriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
14
8
5
4
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
monacolu

Dursun özbek