Görüş Bildir
Haberler
Hamzaoğlu: "Mert İsterse Oturup Konuşacağız"

Hamzaoğlu: "Mert İsterse Oturup Konuşacağız"

Fatih
18.06.2015 - 19:01

Galatasaray'a çifte zafer yaşatan Hamza Hamzaoğlu, sarı kırmızılı takımın transfer çalışmalarıyla ilgili önemli bilgiler verdi.

Hiç transfer yapmasalar dahi gelecek sezon mevcut kadrolarıyla daha iyisini yapabileceklerini vurgulayan, Hamza Hamzaoğlu, 'Maliyeti ve oyun yapısı uyan birkaç tane futbolcu alacağız. Elimizde çok geniş bir kadromuz var. Şimdi değerlendirme yapıyoruz. Galatasaray adını duyan her takım rakamları artırıyor' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Mert de isterse oturup konuşacağız"

"Mert de isterse oturup konuşacağız"

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mert Günok'la ilgili ilk kez açıklama yapan Hamzaoğlu, genç kaleci ile ilgilendiklerini söyledi. Mert'in kendilerini tercih etmesi halinde oturup transferi konuşacaklarını belirten Tecrübeli teknik Direktör, bir başka Fenerbahçe'li futbolcu Egemen Korkmaz'la ilgili de 'Stoper bölgesinde bir ihtiyacımız görünmüyor şu anda. Dany de dönüyor, onu da görmemiz gerekiyor ve kendisi kampa da götüreceğiz' diye konuştu.

"Oumar Niasse ile ilgileniyoruz"

"Oumar Niasse ile ilgileniyoruz"

Galatasaray'ın hücum bölgesinde yaptığı hamleler hakkında da bilgi veren HamzaHamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'da birlikte çalıştığı Senegalli futbolcu Oumar Niasse ile ilgilendiklerini söyledi.

Halen Lokomotiv Moskova'da forma giyen Niasse'nin transferi için çalışmaların sürdüğünü belirten Hamzaoğlu, 'Niasse, çabuk, süratli ve defansın arkasına koşuları olan bir futbolcu. Bize faydasının olabileceğini düşündüğüm bir oyuncu ama farklı bir özelliği sahip oyuncu da olabilir' dedi

"Podolski, Van Persie ve Gignac'a sıcak bakmadığım doğru değil"

"Podolski, Van Persie ve Gignac'a sıcak bakmadığım doğru değil"
"Podolski, Van Persie ve Gignac'a sıcak bakmadığım doğru değil"

Adı Galatasaray'la anılan Podolski, Van Persie, Gignac gibi isimlere sıcak bakmadığı konuşulan başarılı teknik direktör, bu iddialara da cevap verdi.

Tecrübeli hoca, 'Bu isimlere sıcak bakmadığım doğru değil. Ama transferde her şeyi göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Transfere ihtiyacımız var. Ama ben her şeyden önce kendi içimizdeki değerleri çıkarmaktan yanayım' şeklinde konuştu.

Ezeli rakiplerinin son durumunu da değerlendiren Hamza Hamzaoğlu 'Beşiktaş da, Fenerbahçe de yeni bir yapılanmaya gidecek. Şenol Güneş'in Beşiktaş'a uygun bir oyun yapısı olduğu söylenebilir. Fenerbahçe'de köklü değişimler yaşanacak gibi görünüyor' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0