Görüş Bildir
Haberler
Hamzaoğlu: “Hoca Benim, Karar Benim”

Hamzaoğlu: “Hoca Benim, Karar Benim”

Enver K.
18.08.2015 - 10:32

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “O çok önemli bir değer, her oyuncu yedek kalabilir! Elbette benim de isteklerim ve kararlarım olacak; Ben teknik direktörüm” ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın hocası, Burak Yılmaz konusuna noktayı koydu. Sivasspor deplasmanına yedek başlattığı, bugün oynanacak Real Madrid maçı kadrosuna da almadığı golcü için Hamza Hamzaoğlu, özel açıklamalar yaptı. Burak’ı, Süper Kupa’da oyundan çıkarken yaptığı hareket nedeni ile kızağa çektiği iddia edilen başarılı hoca, “Burak ile aramda sorun yok” ifadelerini kullandı.

“BEN İSTEYECEĞİM ONLAR YAPACAK”

Yıldız  oyuncu ile aralarında sorun varmış gibi bir algı yaratıldığını belirten Hamzaoğlu “Burak bu takımın önemli bir parçası. Ama her yedek kalabilir. Elbette benim de isteklerim, kararlarım olacak. Ben teknik direktörüm. Ben isteyeceğim, futbolcular da ellerinden geleni yapacak. Tekrarlıyorum; Burak bu takımın önemli bir değeridir ve parçasıdır. Aramızda hiçbir problem yok” dedi.

“SAKATLANDIĞI İÇİN KADRODA YOK”

Kral’ın Real Madrid maçı kadrosuna alınmamasıyla ilgili de konuşan Galatasaray Teknik Direktörü, “Burak, Sivasspor maçında omzundan bir sakatlık yaşadı. Yaşadığı ağrıya karşın Sivas’ta oyunu tamamladı. Bu sakatlığı nedeni ile kadroda yok” diye konuştu.

Radyospor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın