Görüş Bildir
Haberler
Hamzaoğlu: "Galatasaray Son Haftalarda Çıkışa Geçti"

Hamzaoğlu: "Galatasaray Son Haftalarda Çıkışa Geçti"

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray beraberliği sonrasında hem oyunu hem de eski takımını değerlendirdi. Oynanan oyundan memnun kaldığını belirten Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı ekibin son haftalarda çıkışa geçtiğini de belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hamza Hamzaoğlu’nun yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle;

“Güzel bir maç oldu. Galibiyete biz daha yakındık, 3 tane tehlikeli pozisyonumuz vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Genç oyuncularım görevlerini iyi şekilde yaptılar.

Galatasaray’ı çok da konuşmak istemiyorum. Bursaspor’un hocasıyım şu anda. Ama son haftalarda toparlandıkları bir gerçek. Bizim sezon başında yaptığımız planlamaya göre hareket ettiler sanırım. Riekerink’i tebrik ediyorum. Bundan sonra ona da başarılar diliyorum. Eski oyuncularımla da hasret giderdik.

Alt yapı potansiyelimiz çok iyi. Pahalı transferler yapamayacağımız gerçek. Önümüzdeki sezona büyük hedefler koymadan, en azından iki sezon mali yapıyı oturtup ona göre devam edeceğiz. Tabi ki hedefsiz olmayacağız ancak ilerledikçe yolumuza bakacağız.”

Açık Mert Korkusuz

Riekerink: Skora üzülsem de daha iyi bir takım görüntüsü beni sevindiriyor

Riekerink: Skora üzülsem de daha iyi bir takım görüntüsü beni sevindiriyor

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamada oyuncularının baskı hissettiğini savundu.

Sarı kırmızılı ekip Bursa deplasmanında geriye düşmesine rağmen beraberliği koparmayı bildi ve üstünlük sayısını elde edecek pozisyonları da değerlendiremedi.

Maçın ardından Lig TV'ye konuşan Riekerink, 'Şu an içinde bulunduğumuz durumda 5. olabilmek için alabileceğimiz maksimum puanı almamız gerekiyor. Bundan dolayı takım üzerinde ister istemez bir baskı oluşuyor çünkü her maçı almamız gerekiyor. Bugün herkes kazanmak için elinden geleni yaptı. İlk 5 dakika iyi başlamadık. Sonrasında 20 dakika iyi oynayan bir Galatasaray vardı, özellikle orta sahada iyi pozisyon aldık. Sonlara doğru yaptığımız bir hata vardı, herkes topun önündeydi. Herkes topun önünde olduğu için ofanstan defansa geçişte sıkıntı yaşadık ve kalemizde tehlikeli pozisyonlar verdik. İkinci yarıda maçı koparabilecek çok önemli pozisyonlara girdik.' şeklinde konuştu.

'DAHA İYİ BİR TAKIM GÖRÜNTÜSÜ'

Ligin son bölümünde üzerlerinde baskı oluştuğunu dile getiren Hollandalı teknik adam, 'Sadece maç için değil antrenmanlarda da oyuncularım çok büyük sorumluluk hissetmeye başladılar. Hedeflerimizin ne kadar önemli olduğunu gayet iyi biliyorlar. Göreve ilk başladığımda onlara 'Önemli olan takım olabilmemiz' diye belirtmiştim. Her ne kadar skora üzülsem de daha iyi bir takım görüntüsü olması beni sevindiriyor. Ligin son bölümüne girdiğimiz için üzerimizde bir baskı var ve bu da maçın bazı anlarında ön plana çıkabiliyor. Bu negatif olarak da görülebilir pozitif olarak da. Gerçekten bunu kalpten söylüyorum; takımımı tebrik ediyorum. Takımın hedef için, galibiyet için ne kadar şartlandığını gördük. Kulüp için bir şey yapmak istemeleri beni mutlu ediyor.' dedi.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın