Görüş Bildir
Haberler
Hamzaoğlu: "Fenerbahçe'yi Yenmek Yerine Şampiyon Olmayı Tercih Ederim"

Hamzaoğlu: "Fenerbahçe'yi Yenmek Yerine Şampiyon Olmayı Tercih Ederim"

Enver K.
11.03.2015 - 14:48

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Abdurrahim Albayrak ile ofisinde gerçekleşen görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

  • Dzemaili yakın zamanda daha iyi olacak, ilerleyen maçlarda ondan faydalanacağız. 

  • Uzun zaman sonra sakin bir derbi oldu, herkesin aklında futbol oynamak vardı. 

  • Yasin Öztekin o pozisyonda yakın köşeye vursa goldü. Ama o vuruşu yapması bile büyük başarı. 

  • Hakan Balta'nın sakatlanıp oyundan çıkması bizi etkiledi. Hakan topu hücuma iyi sokuyordu, bizim için kötü oldu. 

  • Semih fizik olarak daha hazır değil, hazır olduğu zaman elbette kadroda yer alacak. 

  • Selçuk ve Sabri Arasında bir problem varmış gibi bir gündem yaratılmaya çalışılıyor. Biz daha da sıkı birbirimize bağlandık. Aralarında bir sorun yok. Sabri'nin elbette bir kırgınlığı olabilir, kadro dışı bırakılmıştı. Ama Ona o hamleyi yapan insanlardan hiç kimse yok. Herkesin tek düşüncesi Galatasaray'ın menfaatleri. Bu tip haberler bizi daha çok kenetliyor, güçlendiriyor. Oyunumuzla ilgili bir eleştiri bulamıyorlar bizi bu tip olaylarla vurmaya çalışıyorlar. 

  • Olcan'ın pozisyonu kırmızı karttı. Ama Diego'nun ceza sahası içinde kendini yere atması da sarı karttı. Emenike'nin bir pozisyonda  kendini bırakması sarıydı mesela. Böyle değerlendirirsek Fenerbahçe'nin bazı oyuncuları daha önceki maçlarda cezalı olup bizim maça çıkmamalıydı. Ben kendi futbolcularıma bile kızıyorum, hakemi aldatmaya yönelik hareket yapmayın diyorum. Hakem elbette hata yapacak, hepimiz hata yapıyoruz. Ama bizim ülkede onları baskı altına alıp etkileme çabası var. 

  • 1 adım öndeyiz. Hiçbir şeyin garantisi olmaz. Şu anda Fenerbahçe maçını kazanmış bir Galatasaray düşünebiliyor musun? Ama şampiyon olmadan hiçbir anlamı yok. Kulübün şampiyon olmaya ihtiyacı var. Şu anda teklif yok, gelse de şu an için düşünmem. 

  • Takım bir bütün olursa şampiyonluk gelir. Biz burada birbirimizi sevmek zorundayız. Seni seviyorsam hatanı kapatmak için koşarım.

Skorer

Kaynak: http://www.sporx.com/hamzaoglundan-fe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0