Görüş Bildir
Haberler
Hamzaoğlu açıkladı! Takımı ateşleyen sözler...

Hamzaoğlu açıkladı! Takımı ateşleyen sözler...

Kaan Şahin
18.05.2015 - 19:39 Son Güncelleme: 18.05.2015 - 22:55

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ligin son 2 haftasına lider girmelerinin üzerlerinde baskı yaratmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de son 5 maçını gol yemeden kazanan ve kalesinde gol dahi görmeyen Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, G.Birliği zaferinin perde arkasını anlattı.

G.Birliği maçında ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlanırken, Hamza hoca devre arasında takımla neler konuştuğunu bizzat açıkladı: 

'İlk yarı bitince soyunma odasında takımla konuştum, ‘Sabırlı olun, telaş yapmayın, atacağız’ dedim.. Oyun anlayışından kopmamamız çok önemli. Pozisyona giriyoruz, kaçırabiliyoruz. Bunlara takılmayın. Gol atacağız. Böyle devam ettiğimiz sürece gol mutlaka gelecek. 

Ama biz soğukkanlılığımızı koruyup, çalıştığımız gibi oynamaya devam etmeliyiz. Bazı eksiklerimiz de var. Takım olarak topun arkasına daha çabuk gelmeliyiz. Bunu daha iyi yaparsak rakibin de pozisyona girmesini önleriz.”

HAMZAOĞLU'NDA STRES VAR MI?

Hamzaoğlu “Stres var mı?” sorusuna ise “Eee kolay mı? Yüzde 100. Ama önde olmanın stresi şu anda yok. Ben her zaman bunu oyuncularımı söylüyordum. Ligde, yarışta geriye düştüğümüzde de bu zamanları anlatıyordum onlara. Sezon içinde lider olmak çok da önemli değil. Son 2-3 haftaya lider girmek önemli. Biz de bunu başardık, bunun için çok çalıştık. 

İlk başta fikstür dezavantajlı gibiydi. Önce oynamak bizim avantajımıza aslında. Nasıl bakarsan öyledir her şey. Olumsuz bakarsan olumsuz gider. O senin düşüncenle ilgili.”

Kaynak: http://www.pesindeyiz.tv/futbol/hamza...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0