Görüş Bildir
Haberler
Hamza Hamzaoğlu: "Takımı Sırtlayacak Yıldız Alacağız"

Hamza Hamzaoğlu: "Takımı Sırtlayacak Yıldız Alacağız"

Enver K.
28.06.2015 - 12:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hamza Hamzaoğlu, MusleraSneijder, Burak ya da Selçuk gibi bir yıldız alacaklarını söyledi.

Sezonu çifte zaferle kapatan ancak transferde henüz taraftarı ayağa kaldıracak bir transfer yapmayan Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzoğlu, taraftarlardan biraz daha sabırlı olmalarını istedi.

Sarı kırmızılı hoca, takımı sırtlayacak bir yıldız alacaklarının müjdesini verdi. Pato, Huntelaar ve Podolski ile görüşmeler sürerken şu ana kadar kadrosuna sadece Bilal Kısa’yı alan kulübe özellikle sosyal medyadan taraftar tepki gösteriyor.

Bu tepkileri ve eleştirileri değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, kendisinin de yönetim kurulunun da beklentilerin farkında olduğununun belirtirken, “Faydalı yıldız” alacaklarına vurgu yaptı.

Hamzaoğlu, “Taraftar yıldız transferi bekliyor. Ancak biraz daha beklesinler. Biz takıma faydalı olacak oyuncu transfer edeceğiz. Ve acele karar vermek istemiyoruz. Benim için yıldız futbolcu, takımını sırtında taşıyacak; canını dişine takacak olan futbolcudur. Örnek mi? Muslera, Sneijder, Burak ya da Selçuk… Onlar yıldızdır. Kimse endişe etmesin. Galatasaray’a fayda, katkı sağlayacak doğru oyuncuların peşindeyiz. Bizi sürekli eleştiren bir kesim var. Varsın eleştirsinler ama biz işimizi yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın