Görüş Bildir
Haberler
Hamza Hamzaoğlu Patladı: "Umut Gibi Kim Mücadele Ediyor?"

Hamza Hamzaoğlu Patladı: "Umut Gibi Kim Mücadele Ediyor?"

Batuhan
17.11.2015 - 12:55

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, son dönemde medyada çıkan transfer haberlerine tepki gösterirken, sözleşmesi uzadıktan sonra taraftarın hedef tahtasına koyduğu Umut Bulut'a sahip çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları şöyleUmut Bulut'un sözleşmesi otomatik uzamasaydı da ben sözleşmesini uzatacaktım. Umut gibi kim mücadele ediyor bu takımda? Sosyal medyada her şey kasıtlı. Hiç kulak asmıyorum. Kasıtlı, yıpratmaya yönelik düşünceleri kayda almıyorum. Tepki gösterebilirler, göstersinler. Her antrenmanda Umut'un yüzde 100 oynadığını kim biliyor? Bizim Umut gibi oyunculara ihtiyacımız var. Bir isim alıyorsunuz onu yıpratmaya çalışıyorsunuz, vurup duruyorsunuz çocuğa. Umut'u hiç düşünmüyor musunuz? Atıyor atamıyor, o ayrı mesele. Umut gibi bu takımda kim mücadele ediyor ki? Bizim takım için savaşan oyunculara ihtiyacımız var.

'DONK'LA HİÇ GÖRÜŞMEDİK AMA TRANSFER LİSTEMİZDE VAR'Kasımpaşalı Donk için bizim hiçbir temasımız olmadı. Düşündüğümüz oyuncular arasında var ama ben bunu yönetime söylemedim.

"Niasse'de Sosyal Medya'nın Gazabına Uğradık"

"Niasse'de Sosyal Medya'nın Gazabına Uğradık"

Hamza Hamzaoğlu, sosyal medyadaki eleştiriler yüzünden Oumar Niasse'yi transfer edemediklerini belirtti ve yine tepkili konuşmasını sürdürdü. Hamzaoğlu, 'Bilal'den sonra, 'kulübü Akhisar'a mı çeviriyor' dediler. Bu yüzden alamadık. Şimdi yaptıkları ortada ve transferi artık zor. Niasse'nin bizde yeri ayrı ve değerini biliyoruz, ama bizim de onda ayrı bir yerimiz olduğunu biliyorum. O zaman her yaptığımızı eleştirdiniz, karşı çıktınız, ama aldığımız 3 kupayı görmediniz' diye konuştu.

"Semih Kaya İçin Teklif Gelmedi"

"Semih Kaya İçin Teklif Gelmedi"
İçeriğin Devamı Aşağıda
  • Atletico Madrid ile deplasmanda oynayacağız ancak bizim için imkansız diye bir şey yok.

  • Inter'den Semih Kaya için bir teklif gelmedi.

  • Hakan ve Chedjou iyi uyum sağladılar. Onları bozmayacağız. Yoksa orası için birçok oyuncumuz var.

  • Milli maç arası genç oyuncular için çok iyi oldu. 8-9 tane genç oyuncuyu antrenmanlarımıza dahil ettik.

Burak ve Selçuk Perşembe Günü Takımla Çalışacak

Burak ve Selçuk Perşembe Günü Takımla Çalışacak

Sakatlıklara da değinen Hamzaoğlu, 'Selçuk ve Burak büyük kayıp ama illa ki birileri oynayacak. Hakan ve Chedjou iyi bir uyum yakaladı ve ikisi ile davam ediyoruz. Semih ve Denayer de var tabi ki. Genç oyuncularımıza ağabeylerinden bir şeyler öğrensin diye sık sık bir araya getiriyoruz. Hepsini yakından görmek ve tanımak için kamplara ve hazırlık maçlarına götürüyoruz. Oradan da 1-2 oyuncu aramıza katılacak. İkinci yarıda Kevin ve Hamit de aramıza katılacak, alternatiflerimiz artacak. Sakat oyunculardan Burak ve Selçuk Perşembe gününden itibaren bizimle çalışacak. Hamit ile Carole'un 15 gün sonra bizimle olmalarını bekliyoruz' ifadesini kullandı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
9
3
2
2
0
0