Görüş Bildir
Haberler
Hamza Hamzaoğlu: "Derbinin Sonucu Bize Yarayacak"

Hamza Hamzaoğlu: "Derbinin Sonucu Bize Yarayacak"

Enver K.
21.03.2015 - 12:14

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş maçından çıkacak her sonucun kendilerine yarayacağını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine değindi, buradan çıkacak her sonucun kendilerine fayda sağlayacağını dile getirdi.

Futbolcularıyla dün kampta bir görüşme yapan Hamzaoğlu, son iki haftada kaybedilen 5 puana karşın iddilarından bir şey kaybetmediklekini anlattı, şöyle devam etti:

“Üstelik rakiplerimiz bu hafta birbiriyle oynuyor. Bu maçın neresinden bakarsak bakalım, sonucu bize yarayacak. Hatta bu hafta yeniden lider bile olabiliriz. Bu nedenle bütün bu şansların, olasılıkların ortaya çıkması için öncelikle bizim kendi maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Aksi halde böyle fırsatlar her zaman elimize geçmeyebilir.”

Hamzaoğlu’nun uyarılarının ardından futbolcular kendi aralarınde değerlendirmelerde bulunurken, “Yaşanan kayıplarda bir sorumlu varsa, hoca değil bizleriz. Hocamız her fırsatta eleştirileri tek başına üzerine almak için, belki de tepki çekecek söylemlerde bulunuyor. Oysa bunu bizi korumak için söylediği belli. Bu nedenle dilenecek bir özür varsa, bunu bizim Hamza Hoca’dan dilememiz gerekir. Böylesine mükemmel bir insan gerçekten zor bulunur. Her şeyden önce, bu şekilde acımasızca eleştirilmesi doğru değildi. Bizim de dersler çıkarmamız gerekiyor” diye konuştukları belirtildi.

Milliyet

Kaynak: http://turkfutbol.com/hamzaoglu-derbi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0