Görüş Bildir
Haberler
Hamster Coin Nedir? Hamster Coin Nasıl Alınır? İşte Elon Musk Duyurdu!

Hamster Coin Nedir? Hamster Coin Nasıl Alınır? İşte Elon Musk Duyurdu!

dila bahar
18.10.2021 - 18:31

Dogecoin'in öncüsü olan Elon Musk'tan bir atılım daha geldi. Elon Musk, bu akşam bazı kripto borsalarında listelenecek olan Hamster Coin'i duyurdu. Peki, Hamster Coin nedir ve nasıl elde edilir? Hamster Coin’nin fiyatı nedir? İşte tüm detaylar …

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dogecoin'in öncüsü olarak da bilinen dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk'tan bir atılım daha geldi. Elon Musk, Hamster Coin'in bu gece bazı kripto borsalarında listeleneceğini sosyal medyadan duyurdu. Peki, Hamster Coin nedir ve nasıl elde edilir?

Hamster Coin Nedir?

Hamster Coin Nedir?

Elon Musk’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan sonra sıkça sorulan Hamster Coin nedir? Hamster Coin’e bakmadan önce bu kripto para projesini daha detaylı incelemek gerekiyor. Hamster token, merkezi bulunmayan, Binance Smart Chain ağı üzerine çalışan bir kripto para birimidir. CoinMarketCap üzerinde Eylül 2021 tarihinden beri yer almaya başladığından ötürü, altcoin olarak bilinmektedir. Hamster Coin sade bir internet sitesine sahiptir. Kripto paranın web sitesinde yer almakta olan bilgilere göre; açık iletişimi teşvik eden kripto para ekosistemi güven, şeffaflık ve topluluğun başarısını oluşturmada önemli etkenleri olduğunu vurgulamaktadır.

Elon Musk’ın Hamster Coin Paylaşımı

Elon Musk’ın Hamster Coin Paylaşımı

Hamster Coin Kaç TL?

Hamster Coin Kaç TL?

Hamster Coin şu anda $ 0.0000001175 seviyesinde ilerliyor. Coin, son olarak %45,80 değer kazandı. Türk Lirası olarak ise Hamster Coin 0,00000012 Türk Lirası değerine sahip.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın