Görüş Bildir
Haberler
Hamit: "Uyum Sorunu Yaşadım"

Hamit: "Uyum Sorunu Yaşadım"

Fatih
29.11.2014 - 21:42

Hamit: "Uyum Sorunu Yaşadım"

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 yenen Galatasaray'd a maçın en çok eleştirilen isimlerinden biri olan Hamit Altıntop açıklamalarda bulundu.

Özgüven sorununu Gaziantepspor karşısında kırdıklarını ifade eden Hamit Altıntop, 'Son Trabzonspor maçını kaybettik ve bizim için içerideki maçlar çok önemliydi. Bugün kazanmamız gerekiyordu ve bu şekilde maça başladık. İlk yarıda kötüydük, hafta içi yaşanan olaylar vardı, malesef hocamız ayrıldı. Moralimiz çok iyi durumda değildi ama kazanmak zorundaydık . Gaziantepspor bir puana razıydı. Bizim hedefimiz şampiyon olmak ve bu kritik süreçte de puan kaybına asla tahammülümüz yok' dedi.

'UYUM SORUNU YAŞADIM'

Hamza Hamzaoğlu hakkında da konuşan Hamit, ' Hamza hoca ile daha görüşemedik. Bizim kültürümüzü, dilimizi, ligimizi bilen bir isim, bu hem onun için hem de bizim için avantaj. En önemli olay uyum sağlamak. Kalitemiz var bunu biliyoruz, sonuçlar kötü olduğu için biz kötü bir takım ya da kötü oyuncu değiliz. Aldığımız sonuçlar beni de etkiledi. Sakatlıktan çıktıktan sonra bazı sorunlar yaşadım, uyum sorunu da vardı. B iz sorumluluklarımızı biliyoruz, Galatasaray camiasına yakışır bir şekilde oynamamız gerekiyor' şeklinde konuştu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın