Görüş Bildir
Haberler
Hami Mandıralı'dan Olcan Açıklaması

Hami Mandıralı'dan Olcan Açıklaması

Fatih
02.05.2014 - 00:04

Hami Mandıralı'dan Olcan Açıklaması

Hami Mandıralı, adı Galatasaray'la anılan Olcan Adın iddiaları ile ilgili konuştu.

“Olcan çok ahlaklı bir adamdır. Öyle gördüm, öyle tanıdım. Gidecek olsa bana söyler. Bana çok yakın ve paylaşır. Adam gibi işini yapıyor. Amerika vizesi olduğu için imza atmaya gitti.”

Trabzonspor Hocası Hami Mandıralı, merak edilen soruların cevabını açıkladı. Takımda sakat ve eksik oyuncuların çokluğundan şikayet etmeyen Mandıralı, “Zeki’nin dizinde şiş var. Oynayabilmesi için onu koruyoruz. Salonda çalıştırıyoruz. İnşallah oynar. Doktorlarımız uğraşıyor. Malouda ve Bamba döndüler ve güzel çalışıyorlar. Yararlanmayı düşünüyoruz. Hepsini değerlendireceğiz. Bütün oyuncularımıza karşı eşit mesafedeyiz. Çalışan, isteyen, hazır gördüğümüz herkesi oynatabilirim” dedi.

İŞİNİ DÖRT DÖRTLÜK YAPIYOR

Mandıralı en çok merak edilen Olcan Adın’ın, İstanbul takımlarından birine gideceği iddialarına da net cevap verdi: “Olcan çok ahlaklı bir adamdır, öyle gördüm, öyle tanıdım, öyle bir şey olsa, bana da yakın, benimle paylaşır, başkanımızla da konuşur. Sadece şu an adam gibi işini yapıyor. Dört dörtlük çalışıyor. Milli Takım’ın ABD turnesi olduğu için Amerika vizesi almaya gitti. İmza atması lazımdı. Altında başka bir şey aramaya gerek yok.”

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın