Görüş Bildir
Haberler
Hamdi Yasaman: "Yüzde 70 Şampiyonuz"

Hamdi Yasaman: "Yüzde 70 Şampiyonuz"

Enver K.
19.05.2015 - 14:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray 2, Başkanı Prof Dr  Hamdi Yasaman, 'Biz yüzde 70 şampiyonuz diyebilirim; Bir mucize olması gerekir Artık bundan sonra biz şampiyonluğu kaybetmeyiz' dedi.

KÖTÜ SONUCU AKLIMIZA BİLE GETİRMİYORUZ

Radyospor'un canlı yayın konuğu olan Yasaman, 'Kaybederlerse çok ayıp olur. İki maç da çok zor. Ama bizim iki maçı da almamız gerekir. Biz kötü neticeyi aklımıza bile getirmiyoruz. Hepimiz şartlandık. Aslında en iyi motive olan takım biziz. Yönetim bunu başardı. Pradelli zamanında inançsızlık vardı. Hamza hocayla bu inanç tekrar sağlandı' ifadelerini kullandı.

MAÇ BİTTİKTEN SONRA KAZANDILAR

Hamdi Yasaman, 'Her takım şaibelerden uzak oynamak istiyor. Kendisi için takımı için oynuyor.Görüyorsunuz Fenerbahçe maç bittikten sonra gol atıyor. Beşiktaş bir maçı 90+6'da kazandı. Maç kazanmak çok zor' dedi.

GALATASARAY'IN ÖNÜNÜ KESMİK İÇİN YAPIYORLAR

İkinci başkan Yasaman, 'Gençlerbirliği maçıyla ilgili şaibe iddasında bulunanlar bir alışkanlığın ürünü. Sahanın dışında da iddialar üreterek, şampiyonluğa giden Galatasaray'ı engellemek istiyor. Böyle bir şey olmaz. Emeğini veren futbolculara bir hakaret. Bir çok kişi bomboş kaleye atamıyor. Futbol hatalar oyunu. Bunlar, maksatlı söylemler. Galatasaray'ın önünü kesmek için, hakemleri ve toplumu etkilemek için yapıyorlar' şeklinde konuştu.

MELO VE SNEIJDER'İ HEDEF TAHTASINA KOYDULAR

Yasaman, şaibe iddiaları için ise 'Melo ve Sneijder'i hedef tahtasına koydular. Hakemleri, toplumu etkilemek için bunu özellikle Fenerbahçe çok yapıyor. Öyle bir şey ki hakemler şartlanacaklar kart gösterirse Sneijder'e kahraman olacaklar. O hale getirdiler. Son maçta rakip takım oyuncuları vakit geçirmek için ellerinden geleni yaptılar. Sonra da maçla ilgili şaibe var diyorlar. Fenerbahçe üzerine yapışan bu şikeyi başkalarının üzerine atmak istiyor. Zaten Fenerbahçe, inkâr etmedi. 'Yaptık ama herkes yapıyor; neden bizim üzerimize geliniyor' dediler. Şike meselesinde Fenerbahçe'nin bir problemi var. Bunu da başkalarının üzerine atmaya çalışıyorlar. Başarısızlık olursa otobüse silahlı saldırı olayını ileri sürerek, başarısızlığı buna bağlayacaklar. Bunlar doğru değil. Bir televizyonda Beşiktaş yorumcusu şike söylemiyorum diyor, ama daha nasıl söyleyecek anlamıyorum' dedi.

Radyospor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0