Görüş Bildir
Haberler
Hamdi Yasaman: "Aziz Yıldırım Nerede Oturursa Otursun"

Hamdi Yasaman: "Aziz Yıldırım Nerede Oturursa Otursun"

Enver K.
27.02.2015 - 22:59

Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor mücadelesi sonrasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile oynayacakları maç ile yabancı sınırlaması için yaptığı ve camiada tartışma yaratan başvuruyla ilgili konuştu.

'Aziz Yıldırım nerede oturursa otursun'

Aziz Yıldırım'ın cezasının bitmesinin ardından protokolde olacağı hatırlatılan Hamdi Yasaman, 'Aziz Yıldırım nerede oturursa otursun Galatasaray golünü atacaktır' derken, yabancı başvurusu ile ilgili, 'Fatura kesilmedi. Müracaat ettik, sonra çoğunlukla, başkan ve diğer arkadaşlar itiraz etmeyi doğru bulmadılar. Genel olarak sınırın üzerindeyiz, ama çoğunluk esas demokrasilerde, şirketlerde. Tartışılır, oylama yapılır. Başkan ve çoğunluk geri alınmasını istedi. Tahkim'e başvurmak da, vazgeçmek de normal bir şey. 1 hafta boyunca inceledik, biliyorsunuz, bir talimat çıktı, onun incelemesi var. Faydalı, değil... Tartıştık, sonunda böyle oldu.' diye konuştu.

'İnşallah haftaya da kayıpsız atlatırız'

Mücadeleyi ve eksikleri değerlendiren Hamdi Yasaman, 'Ben averajımızı da düzeltelim istiyorum. Bu bizim için moral oldu. İnşallah haftaya da kayıpsız atlatır ve şampiyonluk yolunda devam ederiz. Bizim geniş bir kadromuz var. Hepsi birbirinden değerli oyuncuların. Melo, geçmiş olsun kendisine. Hem iyi oyuncu, hem de takımı, seyirciyi ateşleyen bir oyuncuydu. Bizim takımın sembolu. Öyle oyuncular insana zevk veriyor, ateşliyor' ifadelerini kullandı.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/-aziz-yild...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0