Görüş Bildir
Haberler
Hamdi Yasaman: "Akıllı Davranırsak Avrupa'ya Gideriz"

Hamdi Yasaman: "Akıllı Davranırsak Avrupa'ya Gideriz"

Enver K.
12.04.2015 - 13:29

Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, sarı-kırmızılıların Avrupa’ya gidememe gibi bir tehlikesini kabul etmek gerektiğini dile getirdi.

Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, sarı-kırmızılıların Avrupa’ya gidememe gibi bir tehlikesini kabul etmek gerektiğini dile getirdi, akıllıca davranarak bu tehlikeden uzaklaşabileceklerini söyledi.

TRT Spor’a konuşan Yasaman, “Savunduğum ve inandığım ilkeler var. Galatasaray’da da bunun yerine getirilmesi gerekiyor diye düşünüyorum ama geleneksel alışkanlıkları yıkmak çok zor. Muhalif veya rakip de değilim. Ben sadece olması gerekeni söylüyorum. UEFA kriterlerini ve mevzuatı söylüyorum. Bu yüzden muhalif görünüyorum” dedi.

Sarı-kırmızılı yönetici, “Galatasaray, UEFA’dan, seneye Avrupa’ya gitmeme cezası alır mı?” sorusuna, “Eğer akıllı davranırsak böyle bir ceza almayız. Çünkü imkanlarımız var. Yani böyle bir ceza almamamız lazım ama sırf başarıya endeksli olursak ve mali durumları zorlarsak problem olabilir. Yani, tehlike var. Tehlikeyi görmek, söylemek lazım” cevabını verdi.

Turkfutbol

Kaynak: http://turkfutbol.com/yasaman-akilli-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın