Görüş Bildir
Haberler
Halk Otobüsü Şoförü Yolcuya Tecavüz Etmeye Kalktı!

Halk Otobüsü Şoförü Yolcuya Tecavüz Etmeye Kalktı!

Onedio Medya
23.09.2016 - 21:23

Kocaeli'de bir halk otobüsü şoförü, aracına binen yabancı uyruklu bir kadını önce taciz etti, ardından otobüsün ışıklarını ve kamerasını kapatarak yolcuya tecavüz etmeye kalkıştı. Şoförün elinden güçlükle kurtulan kadın polise giderek yardım istedi. Çıkarıldığı mahkemede suçlamaları reddeden şoför ise tutuklandı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın aktardığına göre Gebze-Kirazpınar hattında çalışan özel halk otobüsünün şoförü H.A., önceki gece otobüse binen Romanya uyruklu M.E.'yi önce taciz etti. 

H.A. daha sonra otobüsün iç lambalarını ve kamerasını kapatarak bir ara sokağa girdi. H.A., 'Senden hoşlandım. Seninle beraber olmak istiyorum' diyerek pantolonunu ve iç çamaşırını çıkardı. İddiaya göre M.E. ile şoför arasında yaşanan kısa süreli boğuşmanın ardından şoförden kurtulan kadın kendisini otobüsten dışarı attı ve karakola gitti.

Şikayet üzerine harekete geçen polisler, otobüs şoförünü gözaltına aldı

Şikayet üzerine harekete geçen polisler, otobüs şoförünü gözaltına aldı

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen H.A. iddiaları kabul etmedi. M.E. ile para karşılığı beraber olmak istediğini, fiyatta anlaşamadıklarını iddia eden H.A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
10
6
5
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın