Görüş Bildir
Haberler
Half Life Serisinin Yazarı Valve'den Ayrıldı!

Half Life Serisinin Yazarı Valve'den Ayrıldı!

Bir dönemin en fazla oynanan oyunlarından olan ve hala sadık bir hayran kitlesine sahip Half Life serisinin yazarı, Valve ile olan bağlantılarını kopardı.

Yıl 2016; Half-Life 3 hala çıkmadı. Ve artık çıkabileceğine dair umutlarımız tükenme aşamasına gelmiş durumda. Serinin yazarı Marc Laidlaw, 18 yıl boyunca görev yaptığı Valve Yazılım departmanındaki görevinden ayrıldı.

Hem ilk, hem de ikinci Half-Life oyunu olmak üzere serinin hikayesinde ana yazar olarak görev yapan Laidlaw, dile kolay 18 yıllık işinden artık sıkılmış olacak ki, emeklilik kararı aldığını bildirdi.

Laidlaw'un emeklilik kararı ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

''Aslında bu kararımda son derece önemli bir faktör var. Artık yaşlandım. Ya da en azından öyle hissediyorum. Valve'de çalışmaya başladığım 1997 yılında takma adım ''old man Laidlaw (yaşlı adam Laidlaw)''du. O dönemden bu yana geçen süreç benim açımdan son derece iyiydi. Fakat, artık ortak çalışmalar ile yürütülen projelere biraz ara vermek ve daha bireysel projelere yönelmek istiyorum''

Bu olayın ardından herkesin aklında bir tek soru var; Half-Life 3 ne olacak? Laidlaw'ın beklenti ile ilgili de bir açıklaması bulunmakta. ''Half-Life'ın gelecekte izleyebileceği yol tamamen Valve'in elinde. Ekibin parçası olarak görev aldığım süre boyunca oldukça eğlendim ancak benim için Half-Life defteri artık kapandı''.

Kaynak: http://www.webtekno.com/oyun/half-lif...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın