Görüş Bildir
Haberler
Half Life'ın Filmi Geliyor

Half Life'ın Filmi Geliyor

Half Life'ın Filmi Geliyor

Half-Life'ın çıkması beklenen ancak çıkışı bir türlü gerçekleşemeyen Half Life 3 oyunu 2007 yılından bu yana bekleniyor. Neredeyse her yıl periyodik olarak Half Life 3'ün çıkışı ile ilgili dedikodular ortaya çıkıyor ancak hiç bir zaman somut bir gelişme gerçekleşmiyor.

Half-Life 3 oyunu bu denli yılan hikayesine dönmüşken Kickstarter'da Half-Life hayran filmi hedeflediği bağışın çok daha üstünde bir bağış toplayarak hazırlanmaya başlandı. 'The Freeman Chronicles' adlı bu hayran filmi ChariotDrive ve Infectious Designer tarafından geliştiriliyor. Bu proje içerisinde Infecitous Designer'ın olması bizi çok mutlu etti. Bu ekip daha öncesinden Killzone ve Watch Dogs için çok başarılı hayran yapımı filmler hazırlamışlardı. Bu iki başarılı ekibin yanı sıra filmin görsel efektleri konusunda Steve Wang gibi başarılı bir isimde proje içerisinde yer alacak. Steve Wang özellikle Starcraft'ın sevilen karakteri Sarah Kerrigan'ın tasarımcısı olarak tanınıyor. Bunun dışında Japonya'nın sevilen dizi serisi Kamen Rider: Dragon Knight dizisinde de imzası bulunmakta.

The Freeman Chronicles filmi için 12.000 Dolar hedef belirlenmişti. Bu hedef rahat bir şekilde geçildi ve film için 26,149 Dolar bağış toplandı. Bağış yapan kullanıcılara yaptıkları bağış ile bağlantılı olarak filmin Blu-ray diski ve filmde oyuncu olarak yer almak gibi çeşitli hediyeler verilmekte.

Chip

Kaynak: http://www.acunn.com/haber/half-lifei...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın