Görüş Bildir
Haberler
Hakimden Dayakçı Eşe En 'Ağır' Ceza!

Hakimden Dayakçı Eşe En 'Ağır' Ceza!

adem kara
04.04.2014 - 10:09

Hakimden Dayakçı Eşe En 'Ağır' Ceza!

ESKİŞEHİR'de mahkeme hakimi, eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan kocaya 3 bin lira para cezasının yanı sıra, eşine çiçek alma ve yemeğe götürme cezası verdi.

Eskişehir'de yaşayan 36 yaşındaki A.D., iddiaya göre 22 Aralık 2013 tarihinde evde çocuklar yüzünden tartıştığı eşi 28 yaşındaki S.D.'ye sözlü ve fiziki şiddet uyguladı. Komşularının ihbarı üzerine gelen polis ekipleri A.D. hakkında eşi S.D.'yi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaraladığı, tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle yasal işlem yaptı. A.D. hakkında daha sonra Eskişehir 4'üncü Sulh Ceza Mahkemesi'nde kamu davası açıldı.

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Davanın duruşması 27 Şubat 2014 tarihinde yapıldı. Duruşmaya A.D. ve eşi S.D. katıldı. S.D. duruşmada, 'Çocuklar nedeniyle eşimle tartıştık. Ancak eşim beni tehdit etmedi, hakaret etmedi. Bir iki tane vurdu bana. Şikayetçi değilim. Kamu davasına da katılmak istemiyorum. bu olayda tanığım da yoktur' dedi.

Tutuksuz sanık A.D.'de suçlamaları kabul etmeyerek eşini dövmediğini, tehdit ve hakarette bulunmadığını öne sürdü.

Eskişehir 4'üncü Sulh Ceza Mahkemesi hakimi Kemal Karanfil, S.D.'ye ait doktor raporunda basit tıbbi müdahale ile iyileşebilir şekilde yaralanma olayının olduğunu belirtti. Kemal Karanfil, sanık A.D.'yi ilk duruşmada yaralama suçundan 3 bin lira para cezasına çarptırdı, hükmün açıklamasını da geriye bıraktı.

YEMEĞE GÖTÜRECEK, FATURASINI İBRAZ EDECEK

Hakim Karanfil sanığı ayrıca Eskişehir Denetimli Serbestlik Bürosu'nun temin edeceği bir uzman tarafından verilecek olan öfke kontrolü seminerine katılmasına, eşi S.D.'ye çiçek almasına ve yemeğe götürmesine karar verdi. Hakim Karanfil, çiçek alma ve yemeğe götürmenin faturasını da Denetimli Serbestlik Bürosu'na ibraz etme zorunluluğunu getird

Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR, (DHA) -

Kaynak: http://www.dha.com.tr/dayakci-kocaya-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0