Görüş Bildir
Haberler
Hakan Çalhanoğlu: "Ülkemle Gurur Duyuyorum"

Hakan Çalhanoğlu: "Ülkemle Gurur Duyuyorum"

Enver K.
15.10.2015 - 17:34

Leverkusen ve Milli Takımımızın yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Almanya'da kısa bir röportaj verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük zafer ile ilgili konuşan Hakan, 'Söyleyecek kelime zor buluyorum. Uyuyamadım. Ülkemle, bu takımla büyük gurur duyuyorum' ifadelerini kullandı.

Hafta sonunda eski takımı Hamburg ile oynayacakları maç için görüşleri sorulan genç yıldız, 'Bu maçı dört gözle bekliyorum. Geçen sezon tabii ki iyi karşılanmadım. Ancak bu beni ateşledi. Hamburg'daki atmosferi ve stadı seviyorum' dedi.

'HAMBURG TARAFTARLARI BANA TEPKİ GÖSTEREBİLİR'

Geçen sezon Leverkusen'e transfer olduğu için Hamburg taraftarlarının tepki gösterdiği milli oyuncumuz, 'Hamburg taraftarları bana ya da bize tepki gösterebilir. Bunu kabul etmek zorundayım. 2014'den farklı olarak, bu sefer daha iyi oynayacağız ve umarım kazanacağız' diye konuştu.

Bayer Leverkusen yöneticisi Michael Schade de, geçen sezon Hamburg'da hoş karşılanmadıklarını vurgularken, 'Hamburg taraftarları çok alıngan ve her zaman adil değil. Geçen sezon bizi neredeyse döveceklerdi, özellikle de Hakan'ı' açıklamasında bulundu.

'EURO 2016 SONRASINDA EVLENECEĞİM'

Son olarak özel hayatı sorulan 21 yaşındaki futbolcu, kız arkadaşı ile evlilik kararı aldıklarını söylerken, '6 yıldır birlikteyiz. Sinem'e 2 ay önce evlilik teklifi yaptım ve o da evet dedi. Önümüzddeki haftalarda nişanlanmayı ve sonra da evlenmeyi düşünüyoruz. Avrupa Şampiyonası'nın sonuna kadar zamanımız var' sözlerini kullandı.

HTSpor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?