Görüş Bildir
Haberler
Hakan Çalhanoğlu: "Barcelona'dan Teklif Gelirse Reddetmek Çok Zor Olur"

Hakan Çalhanoğlu: "Barcelona'dan Teklif Gelirse Reddetmek Çok Zor Olur"

Enver K.
05.11.2015 - 14:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bayer Leverkusen'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu, uzun süredir adının anıldığı İspanyol devi hakkında ilk kez konuştu.

Geçen sezon Bayer Leverkusen'e adım atmasından itibaren adını Avrupa'ya duyurmaya başlayan genç yetenek, bu sezonki performansıyla da Avrupa'nın sayılı ortasaha oyuncularından biri olarak gösterilmeye başlanmıştı.

Barcelona'nın yanı sıra Manchester United'ın da transfer listesinde olduğu konuşulan 21 yaşındaki futbolcu, 'Barcelona'dan teklif gelirse herkes sevinir. Bunu reddetmek çok zor olur. Benim işim her şeye açık. Geri kalanını menajerim yapacak. Hem Barcelona hem de Manchester United çok büyük kulüpler' dedi.

Bu sezon Mesut Özil'den sonra Avrupa'nın 5 büyük liginde en çok kilit pas atan ikinci oyuncu olan Hakan, şu ana kadar toplam 5 gol atıp 4 de asist yaptı.

Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla beğeni toplayan ortasaha futbolcusu, Leverkusen'in Şampiyonlar Ligi'nde kaydettiği son 17 golden 8'ine katkıda bulundu.

Artık tüm dünya tarafından 'duran top ustası' olarak bilinen Bayer Leverkusen'in 10 numarası, geçtiğimiz sezon başında 14.6 Milyon Euro bonservis bedeliyle Hamburg'dan transfer edilmişti.

Türk yıldız, Leverkusen'deki ilk sezonunda ise 47 resmi maçta sahaya çıkıp takımın vazgeçilmezlerinden olmuş ve 13 kez fileleri havalandırıp 9 da asist yapmıştı.

Mackolik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
1
1
0
0
0
0