Görüş Bildir
Haberler
Hagi'den G.Saray'a Dev Çalım!

Hagi'den G.Saray'a Dev Çalım!

Fatih
05.06.2014 - 22:36

Hagi'den G.Saray'a Dev Çalım!

Gheorghe Hagi, Galatasaray forması giymek istediğini dile getiren oğlu Ianis için İtalya'da Roma kulübü ile transfer görüşmesi gerçekleştirdi

Galatasaray’ın efsane ismi Gheorghe Hagi, sarı-kırmızılıları üzecek bir transfer hamlesinde bulundu. Başkan Ünal Aysal’ın “Bize gelmesini çok istiyorum” dediği, Hagi’nin oğlu Ianis Hagi’nin başka bir takıma transfer olmak üzere olduğu ortaya çıktı.

Gheorghe Hagi oğlunun transferi için Çizme’nin yolunu tuttu. Roma takımından yetkililerle başkentte bir araya gelen Hagi, oğlunun İtalyan ekibinin formasını giymesi için mutabakata vardı.

15 yaşındaki genç yetenek için gerçekleştirilen görüşme o kadar ciddiydi ki Roma kulübü resmi twitter hesabından toplantının resmini paylaştı. Kulübün sportif direktörü Walter Sabatini’nin ofisindeki buluşmada Gheorghe Hagi’nin yanı sıra, efsanevi Alman futbolcu ve aynı zamanda eski bir Romalı olan Rudi Völler de hazır bulundu. Bir başka eski Romalı Aldair de, Hagi ile yapılan görüşmede yer aldı.

Son olarak Hagi’nin, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Türk Telekom Arena’da Galatasaray kulübü tarafından ödüllendirildiği geceye babasıyla birlikte katılan Ianis Hagi, Galatasaray’da forma giymek istediğini dile getirmişti.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/06/05/hagiden...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın