Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Hangi Günü Senin Günün?

etiket Haftanın Hangi Günü Senin Günün?

AbSurDMaN
22.07.2014 - 10:57 Son Güncelleme: 22.07.2014 - 15:50

Cumartesi'yi Pazar'ı herkes sever, peki ya senin günün Pazartesi'yse? Belki de Çarşamba insanısındır? Hey dostum çöz testi ve gör gününü!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bayram tatili yaklaşıyor, var mı heyecan?

2. Sayısal'dan 6 tutturdun, napardın bu kadar parayla?

3. Önce hüplet, sonra da seç, içeceğinin tadına varınca!

4. Aşağıdakilerden hangisini dinlemeyi yeğlersin?

5. Bir şekilde işten/okuldan erken geldin, enerjin de var gibi, napsak gecelere mi aksak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Halletmen gereken bir iş var, nasıl oldurucan bu işi?

7. De bakalım güne nasıl uyanmak isterdin?

8. Son olarak, rengini belli et!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Pazartesi insanısın!

Herkes bu günün sendromunu yaşarken sen tadını çıkarıyorsun. İş verenlerin en sevdiği çalışan tipisin; çalışmayı seviyorsun, mızmız değilsin ve planlı programlısın. Valla laf aramızda, diğer günlerin insanlarından daha fazla maaş alman lazım. Çizgini bozmadan biraz daha eğlenceli olursan var ya tadından yenmez.

Sen Salı insanısın!

Salı sallanır gelir ama maşallah sen sallanmıyorsun. Dimdik ve sağlamsın, haftanın geriye kalanını karşılamaya hazırsın. Çevremizde sana çok rastlıyoruz ama bu basit biri olduğun anlamına gelmiyor, kaldı ki bu durumdan gayet memnunuz. Kendince pozitif enerjin bize de yansıyor. Gülümsemeyi bırakma!

Sen Çarşamba insanısın!

Haftanın orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet, seninki nasıl bir hakimiyet, biz anlamadık. Yok yok aslında anlıyoruz, ortacı tavrınla hayatın denge üzerine kurulu diyebiliriz. Hem eğleniyorsun hem işine gücüne bakıyorsun. Çarşamba'nın en üretkenlik gösterilen gün olduğunu unutma, sen en üretken insanlardansın!

Sen Perşembe insanısın!

Genel olarak bir telaş, sıkıntı halindesin, bünyen hafta sonuna varmak için çabalıyor adeta. Biraz rahatlamanda fayda var zira hayatta yaşadığın zorluklar sayesinde tüm zorlukları aşabilecek kapasiteye yükseliyorsun ve önüne koyduğun hedeflere yakınsın. O yüzden rahat ol kanka.

Sen Cuma insanısın!

Hafta içinin en güzel günü, kutlu olsun! Hani fırsatı olsa herkesi harcayabilecek gibi gözüken ama kimseye zarar veremeyecek naif insanlar var ya hah işte sen onlardansın. Herkesin senin gibi en az 2-3 arkadaşı olmalı ki kendini iyi hissetsin. Cuma gününün mübarekliği sana yansımış.

Sen Cumartesi insanısın!

Eğlence denilince akla kim geliyor, tabii ki sen! Diğer günlerin insanları eğlenmek istiyorlarsa kendilerini senin kollarına bırakmalı. Bu hayata keyif almak için gelmişsin, sonuna kadar da tadını çıkarmaya niyetlisin. Hareketli yaşamına imrenmemek elde değil.

Sen Pazar insanısın!

Tüm haftanın yükünü taşımış ve bitap düşmüşsün ama pazar günleri senin keyfine diyecek yok. Keşke pazardan sonra da pazar gelse ama en azından şöyle düşün, diğer pazar gününe ulaşmaya 6 gün kalıyor. Geriye kalan günleri keyfini yaşamak için yaşıyorsun ve haklı olarak her şeyden çok kendini önemsiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
155
94
89
57
26
20
18