Görüş Bildir
Haberler
Hafta Sonu Yasaklarını Şıp Diye Geçirmenizi Sağlayacak 13 Oyun

Hafta Sonu Yasaklarını Şıp Diye Geçirmenizi Sağlayacak 13 Oyun

Vakaların son derece arttığı bu günlerde yeni yasaklar gelmişken hepimiz evimize kapandık. İyi güzel evlerimize kapandık ama hiç kimse de demiyor ki hafta sonları nasıl geçecek? Bunu düşünerek hafta sonu yasaklarını kolay atlatmanızı sağlayacak bazı oyunları bu listede sizler için derledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Terraria

1. Terraria

Terraria'yı 700 saat oynamış bir fanboy olduğumu hatırlatmak isterim. Bu oyunu tek başınıza veya bir arkadaşınızla oturup mutlaka oynamanızı tavsiye ediyorum. Oynamaya başlamadan önce bilen bir arkadaşınıza danışmanızı veya internetten oyunda nasıl ilerleyeceğinizi gösteren bir rehber bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.

2. Sea of Thieves

2. Sea of Thieves

Oyunun ismini aldığı yer olan Sea of Thieves'de korsan olup hazine avı peşinde koşturma hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz tek başınıza isterseniz dört kişi olarak oynayabilirsiniz Sea of Thieves'i ancak minimum iki kişi oynamanızı tavsiye ederim.

3. Temtem

3. Temtem

Pokémon izlemeye başladığımdan beri oynamak istediğim Pokémon oyunu havasında olan ancak Pokémon yerine Temtem yakalayıp eğittiğimiz bu oyunu oynamaya başladıktan sonra saatlerce başından kalkamayabilirsiniz.

4. Batman: Arkham Knight

4. Batman: Arkham Knight

Arada sırada indirip oynamak istediğim oyunlar arasında yer alıyor bu oyun. Arkham serisindeki favori oyunumdur Batman: Arkham Knight. Çünkü diğer 3 Arkham serisi oyununun aksine bu oyunda şehirde Batmobile'i kullanarak gezebiliyoruz. Batman olarak Gotham şehrini korumak istiyorsanız mutlaka göz atmanız gerekiyor bu oyuna.

5. Detroit: Become Human

5. Detroit: Become Human

Daha önce de söyledim yine söyleyeceğim. Bu oyun benim için şu an piyasada olan en iyi interaktif film türündeki oyundur ve büyük ihtimalle Quantic Dream yenisini yapana kadar da böyle kalacaktır. Sayısız seçenekleri ve sonları olan Detroit: Become Human'ı film izlermişçesine bir hafta sonunda bitirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Elder Scrolls V: Skyrim

6. The Elder Scrolls V: Skyrim

Yılların eskitemediği Skyrim bir hafta sonunda asla bitiremeyeceğiniz bir oyun. Her ne kadar oyunu bitiremeseniz de oyundaki çeşitlilik ve her görevin kendine has hikayesi sağ olsun uzun süreler boyunca oynatacaktır kendini.

7. Ori and the Will of the Wisps

7. Ori and the Will of the Wisps

Benim için son zamanların görsel ve ses tasarımı olarak özellikle ve özellikle müziklerini çok beğendiğim bir oyun serisidir Ori. İlk oyun olan Ori and the Blind Forest ve ikinci oyun olan Ori and the Will of the Wisps'i bir hafta sonunda kolaylıkla bitirebilirsiniz.

8. House Flipper

8. House Flipper

Eğer sizin de içinizde benim gibi bir mimar Selim yatıyorsa bu oyunu mutlaka alıp oynamanızı tavsiye ediyorum. Bir ev satın alıp o evi baştan aşağı tasarlayıp sattığınız bir oyun House Flipper.

9. Northgard

9. Northgard

İskandinav mitolojisini kendisine konu alan bir gerçek zamanlı strateji oyunu olan Northgard son dönemlerin en başarılı strateji oyunlarından biri. Eğer Age of Empires tarzı gerçek zamanlı strateji oyunları seviyorsanız mutlaka göz atmalısınız.

10. Dead Cells

10. Dead Cells

50 saate yakın oynadığım Dead Cells'i Rogue-Like oyun seviyorsanız eğer şiddetle oynamanızı tavsiye ediyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Stardew Valley

11. Stardew Valley

Oyunun tatlı iki boyutlu tasarımına aldanmayın, bu oyun sadece bir çiftlik oyunu değil. Aşk desen var, entrika desen var, e çiftçilikte var. İki boyutlu bir oyundan başka ne isteyebilirdim ki?

12. Bioshock serisi

12. Bioshock serisi

Hikayesi ile birçok kişiyi derinden etkileyen Bioshock serisi eski bir seri olsa da son dönemlerde çıkan çoğu hikayeli FPS oyununu sollayacak potansiyele sahip. Hikayeli FPS oyunlara hasret kaldıysanız eğer oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

13. Journey

13. Journey

Bu listedeki en kısa sürede biten oyun olan Journey'i her fırsatta şiddetle tavsiye ediyorum. Oynadığım zaman beni gerek atmosferi gerek müzikleriyle çok etkilenmişti. İki saatlik bu kısa ama sakinleştirici mükemmel oyunu oynamanızı tavsiye ediyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
8
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tırı vırı

Green Hell ve The Forest gibi crafting, survival olup çok oyunculu ve grafikleri güzel olan oyun önerisi var mı?