Görüş Bildir
Haberler
Hafta Sonu Keyfi Ayağınıza Geldi! Cuma Akşamından Pazar Gecesine Kadar Ücretsiz Olacak BluTV'de İzlenebilecek 20 Harika Yapım

Hafta Sonu Keyfi Ayağınıza Geldi! Cuma Akşamından Pazar Gecesine Kadar Ücretsiz Olacak BluTV'de İzlenebilecek 20 Harika Yapım

Hafta sonu şimdiden gözüme güzel görünmeye başladı...

Not: Film ve dizi konuları BluTV'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'nin reklamsız online içerik izleme platformu olan BluTV, ardı arkasına yayınladığı dizi ve filmlerle herkesin gönlünü fethetmişken, Covid-19 nedeniyle yapılan hafta sonu kısıtlamasında izleyicilerine büyük bir jest yapıyor!

Türkiye'nin reklamsız online içerik izleme platformu olan BluTV, ardı arkasına yayınladığı dizi ve filmlerle herkesin gönlünü fethetmişken, Covid-19 nedeniyle yapılan hafta sonu kısıtlamasında izleyicilerine büyük bir jest yapıyor!

BluTV özel yapımlarının yanı sıra sayısız yerli - yabancı dizi ve filmlerin olduğu platform, hafta sonu gerçekleşecek mecburi karantina nedeniyle 4 Aralık Cuma günü saat 21:00'dan 6 Aralık Pazar günü saat 23:59'a kadar ücretsiz olacak. 

İşte, BluTV'de muhakkak izlenmesi gereken yapımlar...

1. Euphoria (2019)

1. Euphoria (2019)

Bir grup Amerikalı gencin seks, uyuşturucu, travma ve sosyal medyayla çevrili dünyalarındaki çetrefilli hayatlarını, romantik birlikteliklerini ve arkadaşlık ilişkilerini anlatan dizi; 17 yaşındaki Rue’nun hikayesine odaklanıyor. Rue, yaz boyunca ortadan kaybolmuştur ve arkadaşları aşırı dozdan öldüğüne artık emindir. Ancak o, yazı değişik bir rehabilitasyon merkezinde geçirmiştir. Bir ev partisinde yaşanan olaylardan sonra Rue’nun hayatına bazı şeylerin değişebileceğini gösteren yeni biri girer.

2. Saygı (2020)

2. Saygı (2020)

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır.

3. Yarım Kalan Aşklar (2020)

3. Yarım Kalan Aşklar (2020)

İdealist gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözü kara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir. Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulur: Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder. Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulur. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak.

4. Aynen Aynen (2019)

4. Aynen Aynen (2019)

“Aynen Aynen” eğlenceli kadın-erkek ilişkisini konu alan yeni nesil bir mini dizidir. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı bu dizide, hayal kırıklıklarıyla dolu bir ilişkiden çıkan Nil yeni ev arkadaşı Deniz’le eğlence ve aşk dolu maceralara atılıyor! Nil ve Deniz’in birbirlerini tanımaya başladığı bu süreçte hem karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında çok eğleniyoruz! Onları izledikçe adeta kendimizi bulabileceğimiz bir dizi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. The Young Pope (2016)

5. The Young Pope (2016)

Tüm dünyada rekor bir izleyici kitlesine sahip olan, ve bunun yanı sıra Katolik dünyasında çıkan büyük tartışmaları da beraberinde getiren yılın televizyon olayına hazır mısınız?... Dinde devrime inanan, 47 yaşında yetim bir Amerikalının yeni Papa seçilmesiyle başlayan olaylar zinciri, Oscar'lı yönetmen Paolo Sorrentino’nun elinde 10 bölümlük bir görsel ve işitsel ziyafete dönüşüyor. Başrolde, pek çoklarına göre kariyerinin en iyi performansını sunan İngiliz aktör Jude Law’ı izlediğimiz The Young Pope’un göz kamaştıran atmosferine, tüm dünya ile aynı anda kapılmak için bir saniye bile düşünmeyin.

6. Sibel (2018)

6. Sibel (2018)

25 yaşındaki Sibel, Karadeniz’in ıslık diliyle konuşulan, küçük bir köyünde babası ve kız kardeşiyle yaşamaktadır. Çocukluğunda geçirdiği hastalık sebebiyle konuşamayan, çevresiyle ıslık diliyle anlaşan Sibel’in hayatı tarla, orman ve ev arasında geçer. Köyde kendini yalnız ve dışlanmış hisseden genç kadın, gizemli bir kurdun peşindeyken, bir gün ormanda saklanan Ali adında bir yabancıyla karşılaşır. Sibel, Ali’yle iletişim kurmaya başlayınca, içinde gizlenen gücü fark edecektir.

7. Sıfır Bir (2016)

7. Sıfır Bir (2016)

Sıfır Bir, Adana'daki suç dolu hayatlarını arkalarında bırakarak İzmir'e yerleşen Savaş, Cihat ve Azad'ın hikayesini anlatıyor. Adanalı çete lideri Savaş, Cihat ve Azad ile birlikte şiddet dolu geçmişlerini arkalarında bırakmaya karar verir. Üç arkadaş hayatlarında yeni bir başlangıç yapmak için Adana’dan ayrılıp, İzmir’e yerleşirler ve burada kendilerine bir oto yıkamacı açarlar. Ancak onlar geçmişlerinden ne kadar uzak kalmak isteseler de kendilerini yeniden savaşın ortasında bulurlar.

8. İşe Yarar Bir Şey (2017)

8. İşe Yarar Bir Şey (2017)

Leyla, gece treniyle çıktığı uzun bir yolculukta manzarayı ve insanları iştahla izlerken hemşirelik öğrencisi Canan’ı fark eder. Bu genç kızı son istasyonda, Yavuz’un evinde, çok ağır bir sorumluluk bekliyordur. Leyla, Canan’ın anlattıklarından ve anlatmadıklarından bir hikâye kurar, kendini kaptırır ve ona eşlik etmeye karar verir. Hikâyenin sonunda bir iyilik meleği mi yoksa bir katil mi olacaklarını henüz bilmiyordur.

9. The Wolf of Wall Street (2013)

9. The Wolf of Wall Street (2013)

24 yaşında genç ve hırslı bir adam olan Jordan Belfort, yatırımcıları aldatarak köşeyi döner. Kısa zamanda tonla para kazanıp o parayı aynı zamanda çabucak harcayabilen birisine dönüşür. Uyuşturucu kullanan, fahişeler ile ilişkiye giren pahalı ve pis bir hayatı vardır. Jordan'ın hayatındaki her şey abartılı bir şekilde devam ederken, çöküş ise çok uzakta değildir. Yönetmen koltuğunda Martin Scorsese'nin oturduğu ve En İyi Film dahil 5 dalda Oscar'a aday olan film; Amerikan borsasında çalışan komisyoncu Jordan Belfort'un biyografisinden esinlenilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. True Detective (2014)

10. True Detective (2014)

5 Primetime Emmy ödülü kazanan ve HBO'nun en prestijli dizilerinden olan dizi; her sezon farklı bir cinayet ve polis soruşturmasıyla birlikte polislerin sırlarla dolu kişisel hayatlarına odaklanıyor.

11. Pavyon (2019)

11. Pavyon (2019)

Pavyonlar, Ankara eğlence sektörünün yaklaşık %80’ini karşılamasına ve il ekonomisini kayda değer bir biçimde beslemesine rağmen, efsaneleşmiş klişelerin yarattığı söylemler sebebiyle genişçe bir kısım tarafından kabul görmez. Konsomatrisler, müdavimler, yalnızlar, âlemciler, işletmeciler, bolca neon ışık, kabarık hesaplar… Ülkenin bir kesimince ‘tabu’ olarak kabul gören pavyon kültürü, seride etraflıca ele alınıyor.

12. Westworld (2016)

12. Westworld (2016)

7 Primetime Emmy ödülü almış dizi; gelecekte zengin kesime hitap eden bir eğlence parkında, yapay zekanın karanlığını ve insanoğlunun günahkarlığına odaklanıyor. Yapay zekaların kullanıldığı, gelen ziyaretçilerin katılabildiği oyunlarla dolu bu parkta; Vahşi Batı macerası sunan bölümde bir sorun ortaya çıkar. Bir grup robotun bilinç kazanması ile başlayan hikaye, çok geçmeden yaşanan cinayetlerle tehlikeli bir maceraya dönüşür.

13. Alef (2020)

13. Alef (2020)

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan dizide, genç ve hırslı dedektif Kemal ile tecrübeli ortağı Settar, İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşer. Hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar da katılır. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralar. Bu sır açığa çıkmaya yaklaştıkça, her bir karakterin geçmişinin hayaletleri de ortaya çıkmaya başlar.

14. The Pier (2019)

14. The Pier (2019)

Kocası Oscar'ın intiharıyla sarsılan mimar Alexandra ölümün ardından kocasının Veronica isminde başka bir kadınla ilişkisi olduğunu, hatta çocuk yaptıklarını keşfeder. Bunun üzerine sahte bir isimle Veronica'ya yaklaşıp arkadaş olarak kocasının ikili hayatının gizemini çözmeye karar verir ve bir soruya cevap arar: O gece Oscar neden intihar etti? La Casa de Papel’in yaratıcısı olan Álex Pina'nın yeni dizisinde yine La Casa de Papel dizisinden Profesör rolüyle tanıdığımız Alvaro Morte'nin başrolde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. The Handmaid's Tale (2017)

15. The Handmaid's Tale (2017)

Son yılların en ses getiren dizisi! 15 Emmy ve 2 Altın Küre ödüllü; Margaret Atwood’un ödüllü ve çok satan “Damızlık Kızın Öyküsü” isimli romanından uyarlanan drama dizisi, Amerika Birleşik Devletleri’nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplum hayatını konu alıyor. Çevresel felaketler ve düşen doğum oranları karşısında, Gilead kadınlara devlet mülkü gibi davranan tutucu bir rejimle yönetilmektedir. Offred son kalan doğurgan kadınlardandır ve bir Komutan'ın evinde hizmetçi olarak çalışmaktadır. Hizmetçi kadınlar bu yozlaşmış dünyada popülasyonu arttırmak için damızlık olmaya zorlanmaktadır. Gilead'daki herhangi birinin casus olabileceği bu korkunç toplumda Offred; Komutanlar, onların acımasız eşleri, Martha’lar ve hizmetçi arkadaşları arasındadır. Offred'in tek amacı hayatta kalmak ve kendisinden alınan kızını bulabilmektir.

16. Bartu Ben (2018)

16. Bartu Ben (2018)

Bir ‘az ünlü’nün, az daha ünlü olma hikayesi... Bir zamanlar reytingi bol dizilerde ve art-house sinema filmlerinde boy gösteren Bartu, birçok oyuncu için ciddi gelir ve kısa ömürlü şöhret kapısı olarak görülebilecek dizilerde oynamaktan bıkmıştır. Hızlı yaşadığı hayatı sebebiyle artık parası da kalmamıştır. Tam bu sırada karşısına oyuncu olmak isteyen kuzeni Gizmo ve senelerdir görmediği dayısı çıkar. Bir yandan dizilerde oynamadan hayatını kazanmanın bir yolunu arayacak olan Bartu, bir yandan da kim olduğunu ve ne istediğini bulmaya çalışacaktır. Bartu Ben’in yönetmen koltuğunda 34. Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması Dramatik Film Yarışması Büyük Jüri Ödülü’nü Kelebekler filmiyle kazanarak ülkemize 2018 yılında büyük gurur yaşatan Tolga Karaçelik oturuyor.

17. MotherFatherSon (2019)

17. MotherFatherSon (2019)

MotherFatherSon, Londra’nın en sözü geçen gazetesi olan National Reporter’ın sahibi olan bir aile ve politikanın, medyanın ve polisin dahil olduğu bir güç sistemini anlatıyor. Max Finch'in patronu olduğu gazeteyi oğlu Caden yönetmektedir. Birleşik Krallık’ta genel seçimlerin yaklaştığı ve ülkedeki gerginliğin gün geçtikçe arttığı dönemde ülkenin ilk Müslüman başbakanı Jahan Zakari ve muhalefetin lideri Angela Howard kıyasıya yarışmaktadır. Caden’ın kriz geçirmesi ve hastaneye kaldırılması sonucunda yıllar önce Max ile boşanan Kathryn tekrardan baba oğlun hayatına girer. Ülkedeki keskin güç savaşının yanı sıra ailenin üç üyesi arasında da güç savaşları başlar.

18. Six Feet Under (2001)

18. Six Feet Under (2001)

9 Primetime Emmy, 3 Altın Küre ödülü alan HBO'nun unutulmaz dizisi; cenaze evi işleten bir ailenin, babalarının ölümüyle birlikte değişen hayatlarını anlatıyor.

19. Masum (2017)

19. Masum (2017)

Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar… Haluk Bilginer, Okan Yalabık, Ali Atay, Nur Sürer, Serkan Keskin ve Tülin Özen'in başrollerini paylaştığı; yönetmenliğini Seren Yüce'nin üstlendiği; Berkun Oya'nın 'Bayrak' adlı oyunundan uyarlanan Masum'da kimin masum olduğunu bulmak kolay olmayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Babylon Berlin (2017)

20. Babylon Berlin (2017)

Volker Kutscher’in aynı adlı roman serisini temel alan Babylon Berlin, 40 milyon euro bütçesi ile Avrupa'nın şimdiye kadar en yüksek bütçeli yapımı. Büyüleyici 20’li yıllarda Berlin: telaşlı, hırslı ve yetenekli insanları içine alan bir metropoldü. Fakat parıldayan yüzeyin altında yoksullaştırılmış kitleler daha iyi bir hayat için çalışıyorlardı. Aynı zamanda organize suç ve politikada aşırılıkların olduğu bir dönem... Köln şehrinde komiser olan Gereon Rath, bir davayı çözmek için Berlin’e gönderilir. Başta sakin ve samimi gözükse de onun da peşini bırakmayan taşıdığı yükler vardır. Uyuşturucu, siyaset, cinayet ve sanatın hüküm sürdüğü bir çevreyi incelemeye başlayan Gereon, başlarda ele aldığı davayı basit olarak algılasa da araştırma ilerledikçe hayatını değiştirecek birçok olay gerçekleşir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
23
16
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bkt

oleey handmaid's tale'i hiçbir yerde bulamamıştım, haftasonumu sırf ona ayırıcam. ilk defa yaralı parmağa işedi blu tv aferim ;)

notchosen one

Üyelik açmak filan gerekiyor mu yoksa direk ücretsiz mi acaba?

Pasif Kullanıcı

bende merak ettim bunu

Göktuğ S

Alef en kalitelisi diyebilirim

Pasif Kullanıcı

hepsini izlediniz mi ?