Görüş Bildir
Haberler
Hacıosmanoğlu: "Volkan'a TFF'den Önce Kendi Kulübü Ceza Vermeliydi"

Hacıosmanoğlu: "Volkan'a TFF'den Önce Kendi Kulübü Ceza Vermeliydi"

Enver K.
14.02.2015 - 10:27 Son Güncelleme: 14.02.2015 - 10:28

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, açtı ağzını yumdu gözünü. Kendisine verilen cezanın adaletsiz olduğunu savunan Başkan, önce kulübü Fenerbahçe'nin ceza vermesi gerektiğini savunduğu Volkan Demirel'in söylediklerini mahkemeye taşıyacaklarını dile getirdi

Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe maçı öncesinde hakem Bülent Yıldırım’ı telefonla araması ve yaptığı açıklamalar sebebiyle PFDK tarafından 6 ay hak mahrumiyeti cezasına çarptırılan Trabzonspor Başkanıİbrahim Hacıosmanoğlu, ceza sonrası ilk kez konuştu. TRT Spor’da merak edilenlere ilişkin açıklamalar yapan Başkan, “Verilen cezalar oldukça ağır ve kasıtlı. Hele ki hakemi aramak, başarı dilemek, hatrını sormak ne zamandan bu yana suç teşkil ediyor. Böyle bir ceza talimatlar dışında” diyerek verilen cezaların haksız olduğunu belirtti.

Benim sporcum yapamaz’

Kendisine ve maçın hakemlerine hakaret ettiği iddia edilen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in aldığı cezaya da değinen Hacıosmanoğlu, “Volkan’a Futbol Federasyonu’ndan önce kendi kulübünün ceza vermesini beklerdim” dedi. Fenerbahçe ile aralarında ne olursa olsun kendi sporcusunun aynı şekilde bir yaklaşımda bulunamayacağını ve böyle bir şey olursa bunu en ağır şekilde cezalandıracağını belirten Hacıosmanoğlu, Volkan’ın söylediklerini hukuksal çerçevede değerlendirip olayı mahkemeye taşıyacaklarını da bildirdi.

Mete Kalkavan sitemi!

Takımının Beşiktaş ve Sivasspor’la oynadığı maçların hakemi Mete Kalkavan’ın kötü yönetimini de eleştiren Başkan, “Ligde Beşiktaş maçında kupada da Medicana Sivasspor karşılaşmasında Mete Kalkavan sahne aldı ve bizi engelledi” derken, tüm bu yaşananların gerçek sebebinin şike süreci olduğunu iddia etti.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/02/14/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0