Görüş Bildir
Haberler
Hacıosmanoğlu: "Fenerbahçe'yi Ziyarete Gideceğim"

Hacıosmanoğlu: "Fenerbahçe'yi Ziyarete Gideceğim"

Enver K.
06.04.2015 - 17:33

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası Fenerbahçe'ye yapılan saldırı ile ilgili konuştu.

'Benim açıklama yapmama gerek yok, gerekli açıklama yapıldı. Farklı konuşmalar da konuşuldu ama o ortam değildi. Amacımız en başından ağır şekilde kınadığımız sporla, futbolla, insanlıkla bağdaşmayan çirkin saldırıyı kınamaktı. Bu sadece Fenerbahçe’ye yapılan saldırı değil, bize de yapılan bir saldırı. Dünyada hiçbir kulübün başına gelmesini istemeyiz. Adli makamların olayı sonuçlandırması lazım, algı oluşturmaya gerek yok. Sonucu beklememiz olayın ne şekilde ortaya çıkması lazım. Amatörce yapılan bir olay değil, profesyonelce yapılmış bir iş. O karanlıkta otobüs şoförünü vurmak kolay değil. Sonrasında amatörce bir hareket var. Ateş edilen noktanın 100 metre ilerisinde el yapımı bir tüfek bırakılıyor. Böylesine profesyonelce iş yapan insanlık dışı kişilerin 100 metre işleri tüfek bırakması mantıklı değil.

Bu tür eylemlere prim vermek doğru değil. Bir maçı erteliyorsanız, tümünü erteleme görüşü hakim oldu. Sadece bir takımın değil tüm takımların maçlarının ertelenmesi lazımdı. Ona göre hareket edildi. Doğrusu buydu.'

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/18705...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0