Görüş Bildir
Haberler
Habertürk'te MHP Depremi: Ankara Temsilcisi Aydemir Görevden Alındı, Genel Yayın Yönetmeni Oğuz İstifa Etti

etiket Habertürk'te MHP Depremi: Ankara Temsilcisi Aydemir Görevden Alındı, Genel Yayın Yönetmeni Oğuz İstifa Etti

MHP'lilerin hedef aldığı Habertürk'ün Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in işine son verildiği ve Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz'un istifa ettiği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in Habertürk'te Para Gündem programını sunan Ebru Baki'yi hedef almasına tepki gösteren ve özür çağrısında bulunan kanalın Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in görevine son verildi. 

Gazeteciler.com'un aktardığına göre, Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz tüm sorumluluğu üzerine alarak istifa etti. Habertürk yönetiminden konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Ne olmuştu?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıkladığı 100 maddelik anayasa taslağını konuklarıyla değerlendiren Habertürk sunucusu Ebru Baki'yi hedef aldı. Yönter, 'Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir...Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur... Bugünkü golü çıkaramayınca çirkefliği ve çirkinliğe tercih ettiler. Yuh olsun!' dedi. 

Bülent Aydemir: Aynen iade ediyorum

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, bu sabah Ebru Baki’nin sunduğu Para Gündem programında MHP'li Yönter'in sözlerine tepki gösterdi. Aydemir, 'Bu ifadeleri aynen, ne bir eksik ne bir fazla Ulvi Bey'e iade ediyorum. Bu programda gazetecileri hedef gösteren açıklamaları kabul etmiyorum' dedi. Aydemir özür çağrısında bulundu:

'Bu konuda Ulvi Bey çıkıp özür dilemeli. Kendisi yaptı bunu, kendi hesabından yaptı. Eğer MHP Genel Başkanı ve MHP kurumsal kişiliği de arkasındaysa bu söylenenlerin onlar da özür dilemeli. Özür dilemeye çağırıyorum. Bunu öfkeyle söylemiyorum. Kimseye hakaret de etmiyorum. Ama bu açıklama hakaret içeriyor. Kimsenin böyle bir hakkı yok. Biz işimizi yapıyoruz.'

Aydemir'in özür çağrısına MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir tepki gösterdi Özdemir, Siz kimsiniz, hangi ölçü ve yüzle MHP ve Sayın Genel Başkanımızı özür dilemeye davet ediyorsunuz? Size bu gücü kim veriyor? Televizyon ekranlarından aklınızca siyasete ayar vermeye cüretini nerden buluyorsunuz?  HaberTürk grubundan yanıt bekliyoruz! MHP’ye karşı böylesine seviyesiz ve hadsiz tutum takınan, hanımefendiliğin saygınlığı arkasına gizlenerek çirkin üslubu alışkanlık edinen, gazetecilikten çok külhanbeyi edasıyla konuşmaya yeltenen bu isimlerin arkasında mısınız?' ifadelerini kullandı. Bu gelişmelerin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından Habertürk'ü boykot kampanyası başlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
378
150
29
15
11
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

Sevim koş habertürk kendi pisliğinde boğuluyo

Halil Değerli

Yaladılar yaladılar..... ..... Yalama oldular.... .... 🤪😡😠

Pasif Kullanıcı

Ahah akbabalar ve sirtlanlar kapismaya basladiysa orta da buyuk bir les var demektir 🍽

Cem dayan

Bence ortada leş bile kalmadı onun kavgası bu.