Görüş Bildir
Haberler
Karaköy'de Yolda Yürüyen Genç Kadına Saldırı: Saldırgan Gözaltına Alındı

etiket Karaköy'de Yolda Yürüyen Genç Kadına Saldırı: Saldırgan Gözaltına Alındı

Karaköy'de bir arkadaşıyla yürüyen G.İ. adlı kadın, karşısından gelen bir kadının yumruklu saldırısına uğradı. Mağdur kadının şikayeti üzerine adı öğrenilemeyen saldırgan gözaltına alındı. Saldırgan kadının, bugün çekildiği iddia edilen bir başka videosu ortaya çıktı. Görüntülerde, kadının Sirkeci Marmaray İstasyonunda vatandaşlarla tartışıp, küfürler savurduğu görülüyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı habere göre, Karaköy'de Saat 15.00 sıralarında iki kadın yürürken, ters yönden gelen bir kadın, onlardan G.İ. adlı kadına saldırdı ve olay yerinden uzaklaştı.

Yaşan olay olay güvenlik kamerasına yansıdı📹

Olay sonrasında polis merkezine giderek şikayetçi oldu

Olay sonrasında polis merkezine giderek şikayetçi oldu

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, saldırının şokunu yaşayan genç kadına arkadaşı destek oldu. Saldırıya uğranan genç kadının olay sonrasında polis merkezine giderek şikayette bulundu. 

Polis, olaya ilişkin soruşturma başlatırken, saldırıya uğrayan G.İ. yanındaki arkadaşı ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Saldırıya uğrayan G.İ.'nin ifadesinde başörtülü olduğu için saldırıya uğradığını söylediği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gözaltına alındı

Gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, saldırgan kadının gözaltına alındığını bildirdi.

Soylu, 'Karaköy'de başörtülü öğrencilere saldıran provokatör, İstanbul Emniyetimiz tarafından gözaltına alındı.' açıklamasında bulundu.

Saldırgan kadının, yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bugün çekildiği iddia edilen görüntülerde, kadının Sirkeci Marmaray İstasyonunda vatandaşlarla tartışıp, küfürler savurduğu görülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
376
129
33
27
15
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serhat Güven

Çıkar Atatürkçülüğün arkasına sığınır. Yobaz her şekilde yobaz.

arslanoglu

kadın kafam kapalı diye saldırdı demiş şimdi bu nasıl bir düşünce aksettirmek. insan der ki neden saldırdığını bilmiyorum der ama bunlar hazır cevap heöen gü... Devamını Gör

Ahmet Turan

kadın hastaysa neden gidip başörtüsüz bi kadının kafasına vurmuyo, aklın başında olan bi insan olarak kadının hal ve hareketlerinden anlaman lazımdı kin besl... Devamını Gör

clearskies

Ayrımcılığa bak, başörtülüymüş. Ulan tipine tükürdüğümün; kızımıza saldırdı desene..

Başörtüsünün bir dava haline gelmesi kemalist kafanın eseridir. Kişinin kılık kıyafetinden dolayı eğitim hayatına müdahele ederek o çağdaş dönemleri bizlere ... Devamını Gör