Görüş Bildir
Haberler
Guns N` Roses Tarihin En İyi Geri Dönüşünü Yapabilir: Gizemli Teaser Heyecanlandırdı!

Guns N` Roses Tarihin En İyi Geri Dönüşünü Yapabilir: Gizemli Teaser Heyecanlandırdı!

Ensiferum
02.01.2016 - 13:54

Orijinal Guns N` Roses, 2016`da yeni parçalarla milyonlarca hayranını selamlayabilir.

Guns N` Roses, en havalı döneminde, 1993`te gelmişti İstanbul`a. Türkiye`deki ilk stadyum konserlerinden bir tanesine imza atan grup, İnönü Stadyumu`nda, yaklaşık 40 bin kişiye çalmıştı.Eğer o 40 bin kişinin arasındaysanız, bugün gerçekten de çok şanslı olduğunuzu bir kez daha hissetmişsinizdir. Çünkü bu konserden kısa bir süre sonra grubun kadrosunda büyük değişikliklerolmuş ve orijinal Guns N` Roses'a hasret olarak neredeyse 20 yıl geçirmiştik. Zaman su gibi akıyor ve bekleyiş sürüyor.

Ve gelelim son söylenti, heyecan verici haberlere!

Metal Sludge sitesinde yer verilen son söylenti haberler, Guns N` Roses birleşme ihtimalinin giderek güçlendiğini gösteriyor. Endüstri kaynakları, Guns N` Roses elemanlarının birleşme ve yeni bir turneye çıkmak için Los Angeles`ta sözleşme imzalayacağını ve dananın kuyruğunun bu ocak ayında kopacağını belirtmiş.

Ek olarak aynı kaynaklar, Axl, Slash ve Duff'ın 2016`nın ilk aylarında stüdyoya girerek yepyeni 1-2 Guns N` Roses şarkısı kaydedeceğini eklemiş. Steven, Izzy ve Matt`ten ise söz  edilmemiş. Daha evvel gelen söylentiler, bu üçlüye Dizzy Reed ve güncel kadrodan davulda Frank Ferrer`ın eşlik edeceği yönündeydi.

Sinemalarda Guns N' Roses işaretleri!

Ultimate Classic Rock sitesindeki habere göre, son günlerde bazı sinemalarda, filmler başlamadan önceki reklamların gösterimleri sırasında Guns N` Roses`dan siyah beyaz fotoğraflarla birlikte Welcome to the Jungle çalınmış. Bunu gördüğünü söyleyenler arasında Ultimate Classic Rock editörlerinden biri de var.

Bu arada grup, kısa süre önce resmi web sitesine Slash`in tasarladığı orijinal Guns N' Roses logolarından birini koydu. Facebook hesabının profil ve kapak resmini de sinemada gösterilen fotoğraflara benzer şekilde siyah beyaz olarak değiştirdi. Sanki gerçekten de büyük bir duyuru gelecek ve öncesinde hazırlıklar yapılıyor gibi...

Son olarak da, portALTERNATIVO sitesinde yer alan bilgilere göre Nirvana ve Foo Fighters`tan tanıdığımız Dave Grohl`u, Guns N` Roses`ın dünya turnesinde davulun başında görebiliriz. Grohl, Slash ve Duff`ın çok iyi arkadaşı, ama tabii biraz uçuk bir söylenti bu.

Teaser'i aşağıdan izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0