Görüş Bildir
Haberler
Günlük Rutinin Senin En Güzel Özelliğini Söylüyor!

etiket Günlük Rutinin Senin En Güzel Özelliğini Söylüyor!

Kai Hiwatari
01.07.2021 - 08:30 Son Güncelleme: 24.08.2021 - 11:06

İnsanların günlük rutinleri onların yaşayışları hakkında ipuçları verir, günlük yaşayışlar hareketler de zaten karakterimizin bir parçasıdır. İşte biz bugün senin günlük rutininden karakterini anlamaya çalışacağız. Hazır mısın?

1. Sabahları uyandığında ilk yaptığın şey ne?

2. Genellikle gündüzleri mi duş alırsın yoksa geceleri mi?

3. Peki ya duşta önce saçlarını mı yıkarsın yoksa vücudunu mu?

4. Dürüst ol, kimse ne cevap verdiğini görmeyecek: Sabahları tuvalete gitmeden evden çıkamayanlardan mısın?

5. Her sabah kahvaltı yapar mısın?

Meraklılığın!

Meraklılığın!

Senin en iyi özelliğin meraklılığın! Senin içinde hiç dinmek bilmeyen bir öğrenme arzusu ve keşfetme tutkusu var. Bu yüzden sürekli farklı şeyler denemeye çalışıyor, her yeri görmeye uğraşıyorsun. Diğer yandan etrafını sürekli sorguluyorsun; bu yemek bu masaya geldi hemen yemeliyim diye bakmıyor, acaba bu yemek buraya nasıl geldi diye araştırıyorsun.

Uyumlusun!

Uyumlusun!

İster gece dostlarınla dışarıda takılıyor ol, ister son derece ciddi bir ortamda ol; sen girdiğin her yere anında uyum sağlayabiliyorsun. Eğlenmen gereken yerde dibine kadar, ciddi olman gereken yerde de hiç olmadığın kadar ciddi olabiliyorsun. Bunu her insan yapamaz, bu yüzden bizce bu yeteneğinle gurur duymalısın güzel dostumuz.

Sabırlısın!

Sabırlısın!

Bir insanın en zor sahip olacağı özelliktir sabırlı olmak: içinde olması gerekir yani, sonradan asla geliştiremezsin. Çok da değerlidir bu özellik, her yiğidin harcı olmamasından anlaman lazım. Sen istediğini elde etmek için ne kadar beklemen gerekiyorsa beklemeye hazırsın, çünkü sabreden dervişin muradına erdiğinden haberdarsın. En iyisini yapıyorsun güzel dostumuz, hayat aceleye gelmez!

Cömertsin!

Cömertsin!

Elinde değil, tutamıyorsun kendini. Sürekli etrafındakilere minik jestler yapmak, onları mutlu etmek, yeri geldiğinde elinden geldiğince onlara yardım etmek istiyorsun. Bu belki bir çikolata almakla olur, belki de en çok ihtiyacı olan şeyi onlara vermekle. Her ne şekilde olursa olsun sen kendinde olanı, hatta olmayanı bile sevdiklerinle paylaşmaktan çok mutlusun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
882
364
196
98
49
35
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TEYLA

Uyumlusun!

cansu ersan

Uyumlusun

Dean's Moonlight

sabırlısın... mecburuz be gülüm