Görüş Bildir
Haberler
Ülke Genelinde Yağış Beklenmiyor

Ülke Genelinde Yağış Beklenmiyor

adem kara
21.02.2014 - 09:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinde yağış beklenmiyor. Batı kesimler ile zamanla kuzey ve iç bölgelerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), zamanla Marmara ve Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Çeşme ve Güney Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.19

BURSA Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 19

İSTANBUL Parçalı bulutlu 17 

YALOVA Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 16

  • EGE

Parçalı zamanla Kıyı Ege'nin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Çeşme ve Güney Ege kıyılarında güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu 20

AYDIN Parçalı zamanla çok bulutlu 19

İZMİR Parçalı zamanla çok bulutlu 19

KUTAHYA Parçalı bulutlu 20 

  • AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Doğu Akdeniz'de yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.22

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 19

HATAY Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 21

ISPARTA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 16

  • İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzeybatısı ile zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı bulutlu 20

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 19

KIRIKKALE Parçalı bulutlu 19 

KONYA Parçalı bulutlu 20

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, batısı ile zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden itibaren kıyılarında doğu ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.21

DÜZCE Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.22

KASTAMONU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.20

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 17

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ÇORUM Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 19

ORDU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 21

SAMSUN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 15

TRABZON Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 17

  • DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BİTLİS Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 5

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 18

ERZURUM Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 5

VAN Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor .6

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR Az bulutlu ve açık 18

GAZIANTEP Az bulutlu ve açık 18

KILIS Az bulutlu ve açık 21

SANLIURFA Az bulutlu ve açık 20

DENİZLERDE HAVA

Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam doğusu 4 ila 6, Doğu Karadeniz'de; doğu ve kuzeydoğudan, doğusu akşam saatlerine kadar kuzeybatıdan 3 ila 5, akşam batısı 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzeydoğudan 2 ila 4, öğle saatlerinde 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de; güney ve güneydoğudan 3 ila 5, kuzeyi öğle saatlerinden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4, Güney Ege'de; güneydoğudan 4 ila 6, güneyinde 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, güneyi 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0